Semmi sem kavarta fel annyira a kedélyeket az interneten a Super Bowl után, mint Katy Perry cápái.

Aki esetleg nem k√∂vette volna, vagy elterelte a figyelm√©t Angela Merkel, annak r√∂viden √∂sszefoglalom: a n√©zŇĎknek feltŇĪnt a show egy pontj√°n, hogy m√≠g a k√©t c√°pa k√∂z√ľl a jobb oldali szorgalmasan k√∂vet valamif√©le koreogr√°fi√°t, addig a bal oldali csak funkci√≥tlanul risz√°lja mag√°t. B√°r az is igaz, hogy volt, aki szerint ez egy√°ltal√°n nem is feltŇĪnŇĎ.

T√∂bb sem kellett a k√∂zv√©lem√©nynek, √©s h√©tfŇĎn minden a rossz bal oldali c√°p√°val volt tele, aki annyira b√©na, hogy elfelejti a koreogr√°fi√°t. M√°sfelŇĎl az a p√°r m√°sodperc t√©nyleg nagyon vicces.

Kider√ľlt, hogy a bal oldali c√°pa Perry r√©gi t√°ncosa, Bryan Gaw, de ŇĎ √©s a m√°sik t√°ncos is panaszkodtak r√°, hogy nagyon kev√©s idej√ľk volt felvenni a c√°pamaszkot.

Tegnap este azt√°n a Slate-en egy profi t√°ncos, Rebecca Ritzel nyilv√°nosan megv√©dte a bal oldali c√°p√°t, hiszen abban a jelmezben eleve baromi neh√©z mozogni, pl√°ne √ļgy, hogy k√∂zben √©nekelni kell a Teenage Dream c√≠mŇĪ sl√°gert is. M√°sr√©szt a legnagyobb t√°ncosok is n√©ha kiesnek a ritmusb√≥l, v√©g√ľl pedig a karmozdulatok egyszerŇĪen t√ļl√©rt√©keltek.

Advertisement

Itt tart jelenleg a c√°pagate, de ha lesz m√©g tov√°bbi fejlem√©ny, arr√≥l is felt√©tlen√ľl besz√°molok!