This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Jávor Benedek névtelen levelet tett közzé a zöldhatóságot vezető kamu diplomás egykori piaci kofáról

"Jelentkezem főigazgató asszony!" A Jávor Benedek PM-es parlamenti képviselő által a blogjában közzétett nyílt levél szerint ezzel a katonás felkiáltással szabad csak belépni Tolnai Jánosné dr. Szatmári Katalin, az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség vezetőjének az irodájába. Ő az a nő, akiről megírtuk, hogy áldiplomával vezetett jogi osztályt majd került csúcsvezetői pozícióba. A zöld kötődés mondjuk megvolt, mert közvetlenül előtte a nagykőrösi úti piacon árult zöldséget. "A legrémisztőbb talán, amikor azt mondja: 'Megbírságolom őtet!'" - írja a névtelen levél, ami tele van vicces és ijesztő részletekkel, és többek között azzal vádolja Szatmárit, hogy a háztartási kiadásait is a zöldhatóság pénzéből fedezi.

Advertisement

Jávor a levél állításaira azonnal kérdésben kérdezett rá Fazekas Sándornál, a zöldhatóságot felügyelő vidékfejlesztési miniszternél. Kiváncsi vagyok, a miniszter mivel fogja megvédeni Tolnainét, aki annak ellenére tudott bármiféle szakirányú tapasztalat nélkül csúcsvezetővé válni, hogy karrierje elején még SZDSZ-es képviselőjelölt is volt.

Share This Story

Get our newsletter