Illustration for article titled Javaslat egy Magyarországot is érintő nemzetközi probléma megoldására

Te is megőrülsz a pultosokat feltartó koktélozó macskajancsiktól, amikor csak egy sört szeretnél kérni? Itt a megoldás!

Advertisement

A szívemből szólt Taylor Berman kirohanása a Gawkeren. Kevés idegesítőbb van annál, mint amikor péntek este beszorulsz a bárpultnál cuba libréket és mojitókat rendelő arc mögé. Aki természetesen nemcsak magának rendel, hanem az egész népes asztaltársaságának kikevertet valami koktélt, ami épp menő azon a héten.

Most abba ne is menjünk bele, miért iszik valaki felnőtt ember létére koktélokat sör vagy fröccs helyett, inkább koncentráljunk a probléma megoldására. A javaslat szerint a könyörtelen szegregáció a megoldás: legyen egy gyors sor azoknak, akik egyszerű italt kérnek, és egy másik azoknak, akik percekig fel szeretnék tartani a pultosokat a bolondériáikkal.

Advertisement

Ezzel mindenki jól járna: a bár több vevőt szolgálhatna ki, a nem bonyolult italokat fogyasztók elégedettebbek lennének, és a koktélozók is barátkozhatnának a többi koktélozóval, nem kéne másokkal vegyülniük.

Ha már itt tartunk, arra is megoldást kellene találni, mi legyen azokkal, akik:

  1. azután is a pultnál maradnak beszélgetni, miután már megkapták az italukat
  2. azért tartanak fel egy egész kocsmára való tömeget, hogy az italukhoz tartozó béna rituálét (például tequila sóval és citrommal) végigjátsszák
Advertisement

De azt majd máskor, a fontolva haladás jegyében örüljünk, hogy az első problémát ilyen könnyen megoldották nekünk.

Share This Story

Get our newsletter