Illustration for article titled ​Játsszunk olyat, hogy melyik a 3 kedvenc Ramones-számod!

Meghalt Tommy Ramone, a legfontosabb magyar ember a popkultúra történetében. Ezzel már mindenki halott a Ramones eredeti felállásából, de ez nem szegheti a kedvünket, hiszen a világ legrokonszenvesebb együttese kiharcolta helyettünk, hogy nem kell soha felnőnünk. És mi lehet ennél jobb a világon?

Advertisement

A Ramones gondolom mindenkinek egészen mást jelent, nekem leginkább azt, hogy az ember egészen öreg koráig, sőt azon túl is szarhat a felnőttekre. Talán ezért ez a három kedvencem:

I Don't Wanna Grow Up

Engem őszintén szólva egyáltalán nem érdekel a számok szövege. Ha zenét hallok, az agyam azonnal kikapcsol és twisztelni kezd, és általában egy szó sem jut el a tudatomig, akkor sem, ha a dolog magyarul megy. Ennek a csodálatos számnak azonban még ebben a transzállapotban is értem a refrénjét, és ennyi pont elég nekem, hiszen ha már nem tudom elkerülni a tudatos gondolkodást, pont erre szoktam gondolni.

Advertisement

I Wanna Be Sedated

Semmi sem jobb a bamubulásnál. Vagyis csak egy. A világ legjobb bambulásról szóló száma.

Advertisement

Surfin Bird

Oké, a hülyülés talán nem jobb a bambulásnál, de ugyanolyan jó simán van. Ez a tükéletes feldolgozás meg simán van olyan jó, mintha eredeti Ramones-dal lenne.

Advertisement

És a nyárra való tekintettel bónusz trekknek itt van a Legkirályabb Nyári Strandsláger Valaha.

Share This Story

Get our newsletter