Illustration for article titled ​Játékként támad fel a Firefly – a szereplők is visszatérnek

A tavalyi Comic Conon jelentették be, hogy a világ egyik legtúlértékeltebb legjobb sorozata online játék formájában fog feltámadni. Most kiderült, az összes fontosabb színész visszatér, hogy megszólaltassa sorozatbéli karakterét. Örülök – de nem vagyok meglepve.

Advertisement

Joss Whedon (Buffy, Avengers) legendás űrcowboyos sorozatát 14 epizód után kaszálta el a Fox, népharagot váltva ki a geek szubkultúra tagjaiból. Maguk a szereplők is rosszul viselték a döntést, mindig, mindenhol elmondják, mennyire király dolog volt a Firefly-t csinálni, meg hogy bármikor hajlandóak lennének folytatni. A legkevésbé talán a főhőst játszó Nathan Fillion volt képes elengedni a dolgot, aki azóta amikor csak lehet, megemlékezik a sorozatról. Például más sorozatokban:

A Firefly Online-ról egyelőre annyit tudni, hogy egy MMO, azaz tömegesen, az interneten tolható játékról van szó, és mindenki a saját hajóját és legénységét irányíthatja majd. Windowson, Macen és hordozható készülékeken is futni fog. A megjelenésről annyit, hogy "coming soon".

Advertisement

Serenity címen korábban készült egy, a sorozat eseményeit lezáró mozifilm is. Ez gyengére sikerült, pedig alapból nagy rajongó vagyok én is.

Advertisement

Aki nem tudja, mi az a Firefly, vagy tudja, de kíváncsi pár érdekességre a sorozat születésével kapcsolatban, annak ajánlom az io9 angol nyelvű posztját.

Share This Story

Get our newsletter