This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Jason Statham jön Magyarországra!

Illustration for article titled Jason Statham jön Magyarországra!

Egy amerikai titkosügynökös vígjátékot fog Magyarországon forgatni, szerepelni fog még benne Melissa McCarthy és Rose Byrne is a Koszorúslányokból is. Mármint a filmben, nem Jason Stathamben.

Advertisement

Varga "Filmklub" Ferenc szúrta ki Twitteren, hogy Paul Feig rendező (Freaks and Geeks, Koszorúslányok, Női szervek) Budapesten dekkol, aztán mára meg kiderítette az Origó, hogy nemcsak dekkol, hanem a következő hónapokban forgatni is fog. A Susan Cooper című film sztorijáról egyelőre nem sokat tudni, maximum annyit, hogy McCarthy és Statham is kémeket fognak játszani. A filmet jövő májusban tervezik bemutatni Amerikában.

Jason Statham meg egy elég király csávó, akinek az első szerepe a Ravasz, az agy és két füstölgő puskacső című Guy Ritchie-filmben játszotta, aztán Hollywood rájött, hogy tök jól áll neki a püfölés meg a lövöldözés szmokingban, öltönyben meg susogósban is, azóta ezeket a szerepeket variálja, változó sikerrel. A Crank például zseniális, a Szállító 3. annyira nem.

Advertisement

Fotó: Lionsgate / outnow.ch

Share This Story

Get our newsletter