Japánban utazási iroda nyílt plüssállatoknak

Úgy képzelem el a világvége eljövetelét, hogy a japánok egyszer csak nem találnak ki valami ordas nagy marhaságot. Amikor napokig nem hallani semmit, amivel meglepnének, akkor tudni fogom, hogy mindjárt elkezd "sírni a föld minden nemzetsége, és meglátják az embernek Fiát". Egyelőre azonban még minden oké. Itt van például ez a plüssállatoknak utakat szervező cég.

Az Unagi Travel azoknak szól, akik sajnos nem tudják személyesen elvinni kedvenceiket nyaralni, ezért befizetik őket egy egynapos kirándulásra, esetleg egy hosszabb nyaralásra. Az elkészült képeket feltolják az utazási iroda Facebook-oldalára, hogy minden gazda láthassa, milyen jól mulatnak a kis kedvenceik.

Advertisement

Már 200 plüssállat vette igénybe a cég szolgáltatásait az elmúlt három évben. Igen elégedettek, hiszen több visszatérő vendég is van.

Felbuzdulva a sikeren egész hosszú, egy hónapos kirándulásokat terveznek Európába és az USA-ba is. A jelenleg is elérhető belföldi utak 20-35 dollárba kerülnek, de Tokióig - ahonnan indulnak a kiruccanások - mindenkinek magának kell megoldani az utazást.

Advertisement

Annyira, de annyira szeretném, ha utaztatnának Magyarországra is, és szembe jönne egy japán plüsscsoport a Bazilikánál.

Advertisement

[via Kotaku - ahol még van egy rakás más kép is]

Share This Story