Az eg√©szs√©ges iskolai √©tkez√©s mellett rapbet√©ttel kamp√°nyol√≥ celebszak√°cs sim√°n bef√©rne a Happy Gangbe, de Hugh Jackman se marad el tŇĎle sokkal.

A Food Revolution Day keret√©ben k√∂telezŇĎ lenne a gyerekeket felvil√°gos√≠tani arr√≥l, hogy milyen vesz√©lyei vannak az eg√©szs√©gtelen √©tkez√©snek, Jamie Oliver pedig egy szt√°rokat felvonultat√≥ klippel prom√≥zza a kezdem√©nyez√©st: Paul McCartney, Ed Sheeran (ŇĎ nagyon h√≠res mai popszt√°r), Hugh Jackman, azt√°n Professor Green √©s Alesha Dixon (ŇĎk mindketten ar√°nylag h√≠res mai popszt√°rok) mellett m√©g a Soul II Soul √∂reg motorosa, Jazzie B is besz√°llt. (Az al√°bbi k√©pre kattintva indul a vide√≥.)

De ŇĎk mind h√°tt√©rbe szorulnak Jamie Oliver m√∂g√∂tt, aki √ļgy rappel, mint amikor a kilencvenes √©vek elsŇĎ fel√©ben minden valamireval√≥ popsz√°mba beleerŇĎltettek egy rendk√≠v√ľl suta rapbet√©tet. P√©ld√°ul sim√°n bef√©rt volna ebbe a eurodance sl√°gerbe is:

Hugh Jackman annyival lazább, hogy nem is nagyon próbál rappelni, inkább csak elmondja a szövegét, miközben szól a zene a háttérben.

Advertisement

(via Buzzfeed)