This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Jamie Oliver visszahozza a béna rapbetétek aranykorát

Az egészséges iskolai étkezés mellett rapbetéttel kampányoló celebszakács simán beférne a Happy Gangbe, de Hugh Jackman se marad el tőle sokkal.

Advertisement

A Food Revolution Day keretében kötelező lenne a gyerekeket felvilágosítani arról, hogy milyen veszélyei vannak az egészségtelen étkezésnek, Jamie Oliver pedig egy sztárokat felvonultató klippel promózza a kezdeményezést: Paul McCartney, Ed Sheeran (ő nagyon híres mai popsztár), Hugh Jackman, aztán Professor Green és Alesha Dixon (ők mindketten aránylag híres mai popsztárok) mellett még a Soul II Soul öreg motorosa, Jazzie B is beszállt. (Az alábbi képre kattintva indul a videó.)

Advertisement

De ők mind háttérbe szorulnak Jamie Oliver mögött, aki úgy rappel, mint amikor a kilencvenes évek első felében minden valamirevaló popszámba beleerőltettek egy rendkívül suta rapbetétet. Például simán befért volna ebbe a eurodance slágerbe is:

Hugh Jackman annyival lazább, hogy nem is nagyon próbál rappelni, inkább csak elmondja a szövegét, miközben szól a zene a háttérben.

Advertisement

(via Buzzfeed)

Share This Story

Get our newsletter