This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

James Bondnak van egy testvére?

Kijött a legújabb rész első előzetese, és nagyon úgy néz ki, hogy a 007-es ügynök sötét titkot rejteget, amit eddig nem mondhatott el senkinek, de most mégiscsak kibújik a szög a zsákból.

A film a Spectre alcímet viseli, ami a James Bond világában egy szupergonosz szervezet neve. Az előzetes alapján én arra jutottam, hogy ennek a vezetője, vagy legalábbis az egyik tagja – akit Christoph Waltz alakít – lesz a titkosügynök testvére vagy gyerekkori cimborája, akármilyen viszonyban is van Bond a leégett fejű figurával a fenti gifről.

Advertisement

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem régóta a Skyfall volt az első James Bond-film, ami igazán tetszett. Amióta ráálltak a brutális akciófilmes vonalra, valahogy elveszett az eredeti Bondok bája, és az agyatlan verekedés meg lövöldözés hamar unalmassá vált. Szerencsére eléggé úgy néz ki, az ősszel a mozikba kerülő Spectre követi az előző rész stílusát.

Advertisement

Ha részletes elemzésekre vágytok, akkor olvassátok el az io9 és a Guardian cikkeit, ott minden apróságra kitérnek a trailer kapcsán.

Share This Story

Get our newsletter