This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Jakab Andor-parafrázist írt Vilmos, aki nem bírja elviselni, hogy egy nagymellű nőt vettek fel helyette állásba

A túloldalról, vagyis a munkavállalók szemszögéből írta meg ugyanazt - reklámozza a megmaradt blogjában Jakab Andor a "Tőled ezért nem kapok munkát" című posztot, amiben a szerző, Hollán Vilmos végig a HR-eseket fikázza. Az egész poszt csak azért vicces, de azért viszont nagyon, mert süt belőle, hogy a szerzőben fortyog a méreg, amiért egy jó csajt vettek fel helyette valahová.

Melyikünk ne szeretne általánosítani, de a személyes szívás ilyenfajta kivetítése egy fok után igazán humorossá válik. Én, ha HR-es lennék, amúgy tuti nem venném fel Hollán Vilmost. A posztnak ez a csúcsrésze:

Csak Te meg azt értsed meg, hogy a nők szülni mennek, mert arra gyűjtenek, hogy majd legyen családjuk. Kevesebb kockázat lennék már azért is, mert én nem valószínű, hogy szexuális zaklatási perbe rángatlak bele, nem úgy, mint 3000 kollégádat évente. Hiába, annak akinek még most a melleit bámulod, aki ennek még most örül, mert reméli, hogy ez lendít az ügyén, az majd egyszer ezt megunja, sőt a célozgatásokat is érzékenyebben veszi majd.

Ha meg nő vagy? Akkor férfit elvből nem veszel fel, mert pontatlanok vagyunk, meg bunkók, sőt rendetlenek is. De aztán a jövendőbeli kolleginával Te sem jössz majd ki, mert a nők ilyenek. Szexista vagy Te is az előítéleteiddel, meg én is az enyémekkel. Egyformák vagyunk, Te is láthatod.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter