T√©ged is reggel √≥ta furdal a k√≠v√°ncsis√°g, hogy mit fog Orb√°n Viktor nemzetikonzult√°lni az internetrŇĎl? Minket is, √ļgyhogy seg√≠t√ľnk: itt van n√©h√°ny v√°rhat√≥ k√©rd√©s.

Egyet√©rt √Ėn azzal, hogy a m√°r meglevŇĎ telekommunik√°ci√≥s ad√≥ al√≥l ne legyenek kiv√©telek azok a szolg√°ltat√≥k sem, akik nem hagyom√°nyos telefonvonalon ny√ļjtanak ilyen szolg√°ltat√°sokat?

Egyet√©rt √Ėn azzal, hogy akinek tellik √ļgynevezett okostelefon k√©sz√ľl√©kre, az megengedheti mag√°nak, hogy az egyenlŇĎ tehervisel√©s √©s m√©lt√°nyoss√°g alapj√°n maximum 700 forinttal hozz√°j√°ruljon az elmaradott t√©rs√©gek Internet-fejleszt√©seihez?

Egyet√©rt √Ėn azzal, hogy b√°rki k√∂vetkezm√©nyek n√©lk√ľl bemocskolhat, v√°daskodhat, alaptalan lej√°rat√≥ kamp√°nyokat folytathat az Interneten?

Egyet√©rt √Ėn azzal, hogy az Internetes publik√°ci√≥kra ugyanazok a szab√°lyok vonatkozzanak, mint m√°s m√©diumokban megjelent tartalmakra?

Egyet√©rt √Ėn azzal, hogy azok a k√ľlf√∂ldi tulajdon√ļ szolg√°ltat√≥k is vegy√©k ki a r√©sz√ľket a k√∂ztehervisel√©sbŇĎl, akik eddig a szab√°lyozatlan k√∂rnyezetnek k√∂sz√∂nhetŇĎen extraprofitot vihettek ki az orsz√°gb√≥l?

Egyet√©rt √Ėn azzal, hogy az Interneten kontroll√°latlanul el√©rhetŇĎ k√°ros, erŇĎszakos tartalmak √°rtanak a gyerekek fejlŇĎd√©s√©nek?

Seg√≠ten√©l te is Orb√°nnak a konzult√°ci√≥ban? √ćrj k√©rd√©st √©s posztold ide ‚Äď vagy k√ľldd el Twitteren Deutsch Tam√°snak, aki Kocsis M√°t√© fideszes kommunik√°ci√≥s igazgat√≥ bejelent√©se szerint ‚Äěa nemzeti konzult√°ci√≥ tartalmi k√©rd√©sei√©rt √©s az egyeztet√©sek, vit√°k lebonyol√≠t√°s√°√©rt‚ÄĚ felel majd.

Advertisement

Fotó: Nagy Attila