A rendŇĎrs√©g kirakott egy csom√≥ biztons√°gi kamer√°s k√©pet a felt√©telezett Lehel utcai bankrobbant√≥r√≥l. 135 fŇĎs nyomoz√≥csoport lohol a nyom√°ban.

A bŇĪncselekm√©nnyel √∂sszef√ľgg√©sben a rendŇĎrs√©g keresi, azt a fekete buk√≥sisakot, s√∂t√©t kezes-l√°bast viselŇĎ 180-185 centim√©ter magas ismeretlent, aki a helysz√≠nrŇĎl egy cross enduro jellegŇĪ, forgalmi rendsz√°m n√©lk√ľli, 125 cm¬≥ vagy 250 cm¬≥ hengerŇĪrtartalm√ļ, robog√≥n√°l nagyobb m√©retŇĪ motorker√©kp√°rral elhajtott.

A rendŇĎrs√©g azt is bejelentette, hogy a robbant√≥ elfog√°s√°ra √∂sszehoztak egy 135 fŇĎs nyomoz√≥csoportot is:

Az elk√∂vetŇĎ azonos√≠t√°s√°ra, elfog√°s√°ra l√©trehozott 135 fŇĎs nyomoz√≥csoport az eltelt idŇĎ alatt sz√°mos nyomoz√°si cselekm√©nyt elv√©gzett. A sz√©lesk√∂rŇĪ adatgyŇĪjt√©s sor√°n beszerzett inform√°ci√≥kat folyamatosan, a nap 24 √≥r√°j√°ban ellenŇĎrzik, √©rt√©kelik, folyamatos a helysz√≠nen r√∂gz√≠tett nyomok √©rt√©kel√©se.

Advertisement

A felt√©telezett elk√∂vetŇĎnek siker√ľlt t√©nyleg √ļgy √°lc√°znia mag√°t, hogy gyakorlatilag semmi sem l√°tszik belŇĎle, van rajta arckendŇĎ meg sisak is, de h√°tha a motorral lehet valamit kezdeni.

Advertisement

Ha valaki lemaradt volna a dologr√≥l: h√©tfŇĎ hajnalban bomba robbant a Lehel utcai CIB Bank elŇĎtt. A robban√°sban senki sem s√©r√ľlt meg, a bank viszont el√©g durv√°n. P√©nz nem tŇĪnt el.

Posztjaink a témában:

[police.hu]