​Itt van Tarantino teljes, kiszivárogtatott forgatókönyve

Illustration for article titled ​Itt van Tarantino teljes, kiszivárogtatott forgatókönyve

Fekete, cowboykalapos fejvadász, ekhós szekér, pisztolyok: ha a mester nem kap hisztirohamot és nem fújja le a filmet, tök olyan lett volna, mint a Django.

Advertisement

Talán sose fog kiderülni, hogy Quentin Taratino simám rájött, hogy mégsem akarja megcsinálni a Hateful Eight (Gyűlöletes nyolcas) munkacmű westernfilmjét, vagy tényleg a kiszivárogtatáson borult ki annyira, hogy lefújja a forgatást. Az elvileg hat embernek odaadott, majd azonnal kiszivárgott első forgatókönyvvázlat mindenestre vicces olvasmány.

Advertisement

Az elején egy szörnyű hóviharban összefut két régi polgárháborús ismerős, Samuel L. Jackson és Michael Madsen, akik mindketten Red Rockba igyekeznek halott, illetve élő és nőnemű fogásukkal. Egy férfidivatáru-üzletben keresnek menedéket az idő elől, ahol az eladók helyett egy déli tábornokot és három fura figurát találnak, az események innentől kezdenek igazán eszkalálódni.

Ez lett volna Tarantino első, 70 milliméterben forgatott filmje, amit a forgatókönyv első oldalán nem győz ismételgetni. Én még azt sem tartom kizártnak, hogy ez az egész kiszivárogtatósdi sima teszt, és a rendező csak a nemsokára tömegével beérkező reakciókat fogja figyelni.

Share This Story

Get our newsletter