Illustration for article titled Itt van az új zaj

Az van a hírekben, hogy jók lesznek a decibelek a Sziget környékén. Tegnap este meg éjjel megmérték. Én is hallottam itt a Rómain, ilyenkor az van, hogy ha nem vagyok a rendezvényen, akkor kiülök az erkélyre, és csak akkor vagyok elégedett, ha felismerem, hogy mi szól éppen.

Advertisement

Na de nem mindenki ilyen elkötelezett rajongója a populáris kultúrának, íme egy találomra kicsippentett komment egy vonatkozó újságcikk alól:

Nevetspéges lenne ez a "megfelelő hangerő", ha nem lenne arrcpirítóan aljasul komoly és a lakosság mélységes le..arása. Ez az egész- -mára mát mindenfelé az országban "divatba hozott" zenebona- (az ereszd el a hajam, húzdd meg a rendes emberekét") típ. zajongások csakis egy szűkkörű a ("rendezők") anyagi érdekeit és néhány tíz(-ezer) henye, dologtalan magyar idióta -kiegészülve az ezekre idejövö európai szegény-szarházi aljanépei csimbummolását (akik itt tudnak szarér-húgyért berúgni-drogozni, mert hazájukban jól .icsán rúgják ezért őket) szolgálja. És mindehhez asszisztának a magor "illetékesnek" mondott, bizonyára jópémzért megvett ellenőrök, bértollnokok. Noch dazu, az éjjeli megengedett zajszint ismereteim szerint 35 dB, nem pedig 55...(

Advertisement

Óbudaiak! Honfitársaim! Inkább örüljetek a nemzetközi vérkeringésnek! Csak egy hét az egész, aztán jönnek megint a dolgos-unalmas hétköznapok!

Fotó: Mohai Balázs/MTI

Share This Story

Get our newsletter