Itt van az első kép Joker csajáról

Illustration for article titled Itt van az első kép Joker csajáról

Sőt, a Suicide Squad szereplőinek egy jelentős része is rajta van. Harley Quinn inkább hasonlít pszichopata pompomlányra, mint udvari bohócra – legalább illik az emós pasijához –, Will Smith meg annyira jellegtelen, hogy nem is tudok róla mit mondani.

Advertisement
Advertisement

A szereplők nagy részét fel sem ismerem a képen, egyedül Katanát, neki van japán zászló a homlokán. ha jól emlékszem, az eredeti DC-univerzum szerint nagyon tud vívni, sőt varázskardja is van, amelyben el tudja tárolni a legyilkolt ellenfelek lelkét, köztük például a férjéét is. Egyébként őt csak onnan vágom, hogy szerepel az Arrow c. sorozatban, ami ahhoz képest, hogy képregényhősökről szól, meglepően jó darab.

A többi DC-karakter a képről az ismertebbeken kívül: Captain Boomerang, Enchantress, Katana, Rick Flagg, Killer Croc, El Diablo. Egyébként így elnézve iszonyúan gagyi B-kategóriás marhaságnak tűnik az egész, mindenesetre a Joker–Harley páros elég szokatlan ahhoz, hogy kicsit érdekeljen a dolog. A film valami olyasmiről fog szólni, hogy van egy csapat rosszfiú, akiket egy titkos kormányügynökség arra kényszerít, hogy spéci bevetéseken, nagyon különleges kommandóként mégiscsak az országot szolgálják.

Advertisement

Will Smith karakteréről, Deadshotról van egy teljes jelmezes kép is, azt ő rakta ki Facebookra.

via io9

Share This Story

Get our newsletter