Lehet, hogy tényleg lesz Lófasz se-bolthálózat? Vagy az egész egy román-holland titkos akció része?

Nem hittem volna, hogy a firka, amely √ļgy tŇĪnt, hirtelen felindults√°gb√≥l ker√ľlt egy Rottenbiller √ļti h√°z fal√°ra, modell√©rt√©kŇĪ lesz.

Ez√ļttal a Kazinczyban bukkant fel sz√≥r√≥l sz√≥ra ugyanez a felirat, √©s ez√ļttal is a Belv√°ros, Budapest √©les szemŇĪ bloggere sz√ļrta ki. M√°r-m√°r evol√ļci√≥t v√©lek felfedezni*, ez ugyanis egy nyomtatott sz√∂veg, √©s ha cs√ļny√°csk√°n is, de m√©gis csak diz√°jnolt.

Advertisement

Vajon mi lesz a k√∂vetkezŇĎ l√©p√©s a h√°l√≥zat√©p√≠t√©sben? L√≥fasz se ny√≠lik neonrekl√°m? L√≥fasz se ny√≠lik √≥ri√°splak√°t? L√≥fasz se ny√≠lik boltl√°nc, egyedi belsŇĎ√©p√≠t√©szeti megold√°sokkal, melyben l√≥faszt lehet kapni? Vagy m√©g azt sem?

Esetleg az eg√©sz akci√≥ m√∂g√∂tt egy holland-rom√°n √∂sszeesk√ľv√©s lapul, hogy √≠gy rekl√°mozza a Heineken a BucsecsrŇĎl elnevezett, praktikusan k√©t √©s f√©l literes flask√°kban ter√≠tett Bucegi s√∂rt?

Advertisement

Izgatottan várjuk a fejleményeket!

*FRISS√ćTVE: Lehet, hogy igaza van a kem√©nyvonalas amcsi konzervat√≠vokkal, akik szerint nincs itt semmi evol√ļci√≥, tess√©k k√©rem oszolni. Mint arra Vincze Mikl√≥s koll√©ga felh√≠vta a figyelmemet a l√≥fasz se feliratok nem most kezdtek szaporodni. EttŇĎl f√ľggetlen√ľl persze b√°rmelyik felv√°zolt √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letemnek √©pp annyi alapja van most is, mint mi elŇĎtt ezt tudtam volna.

Advertisement