Itt hamarosan lófasz se nyílik 2.0

Lehet, hogy tényleg lesz Lófasz se-bolthálózat? Vagy az egész egy román-holland titkos akció része?

Nem hittem volna, hogy a firka, amely úgy tűnt, hirtelen felindultságból került egy Rottenbiller úti ház falára, modellértékű lesz.

Advertisement

Ezúttal a Kazinczyban bukkant fel szóról szóra ugyanez a felirat, és ezúttal is a Belváros, Budapest éles szemű bloggere szúrta ki. Már-már evolúciót vélek felfedezni*, ez ugyanis egy nyomtatott szöveg, és ha csúnyácskán is, de mégis csak dizájnolt.

Vajon mi lesz a következő lépés a hálózatépítésben? Lófasz se nyílik neonreklám? Lófasz se nyílik óriásplakát? Lófasz se nyílik boltlánc, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal, melyben lófaszt lehet kapni? Vagy még azt sem?

Esetleg az egész akció mögött egy holland-román összeesküvés lapul, hogy így reklámozza a Heineken a Bucsecsről elnevezett, praktikusan két és fél literes flaskákban terített Bucegi sört?

Advertisement

Izgatottan várjuk a fejleményeket!

*FRISSÍTVE: Lehet, hogy igaza van a keményvonalas amcsi konzervatívokkal, akik szerint nincs itt semmi evolúció, tessék kérem oszolni. Mint arra Vincze Miklós kolléga felhívta a figyelmemet a lófasz se feliratok nem most kezdtek szaporodni. Ettől függetlenül persze bármelyik felvázolt összeesküvés-elméletemnek épp annyi alapja van most is, mint mi előtt ezt tudtam volna.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter