Hallatszik az énekesnőt sikertelenül provokáló kérdés, viszont a férfi-nő közötti egyenlőtlenséget boncolgató újságírót viccesen kiosztja a művésznő.

Tegnap este bejárta az internetet a kellemetlen szerdai sajtóbeszélgetés a Sinead O’Connor-koncert után, most az Index megszerezte a TV2-től a felvételeket. Ebből pont az hiányzik, amikor az első magyar újságíró (a HVG-s Czibolya Tamás) fricskázná az énekesnőt azzal, hogy nem is ő írta a leghíresebb számát, de minden más megvan.

Igazából fel nem foghatom, miért akarja valaki pont Sinead O’Connort provokálni, pláne széles nyilvánosság előtt, mikor róla tudni lehet, hogy nem szívbajos, de hát ez lett belőle. A “feleség = halfism” párhuzammal előjövő Blikk-újságírót legalább viccesen oltja le, de az elejét nézni is nagyon kínos.

Advertisement

Mondjuk felmerülhet a kérdés, miért nem akar O’Connor pont vallásról és politikáról beszélni, ha egyszer annyit foglalkozik velük, de talán érthető, ha nem egy ilyen pár perces kerekasztal-beszélgetésen akar súlyosabb témákat feszegetni. Amúgy nyolc éve, amikor a Szigeten játszott, még beszélt politikáról.

Fotó: Mohai Balázs/MTI via AP