A f√≥ti trafikos, aki elveszi az √©lett√°rs√°t a z√°rva tart√°si t√∂rv√©ny miatt, j√≥ nyomon j√°r, de ki lehet ezt m√©g maxolni. H√≠vjunk seg√≠ts√©g√ľl egy n√©pszerŇĪ monoteista vall√°st!

M√©ghozz√° az iszl√°mot, ahol egy f√©rfinak n√©gy feles√©ge lehet egy idŇĎben. Ennek szent√≠r√°sbeli alapja a Kor√°n negyedik sz√ļr√°j√°nak harmadik verse, amit persze sokf√©lek√©ppen lehet √©rtelmezni, de ki lehet hozni azt is, hogy amennyiben egy f√©rfi egyenlŇĎen el tudja l√°tni ŇĎket, ak√°r n√©gy feles√©ge is lehet.

InnentŇĎl gyerekj√°t√©k a sikeres v√°llalkoz√°s √ľzemeltet√©se a j√∂vŇĎ vas√°rnap √©rkezŇĎ neokommunista korban is:

1. Fel kell venni a muszlim hitet

Ez nem a legbonyolultabb dolog a vil√°gon.

2. Fel kell venni n√©gy nŇĎt a boltba

Csinos, j√≥ kommunik√°ci√≥s k√©pess√©gekkel rendelkezŇĎ, k√∂zvetlen stb. Vetess√ľk fel vel√ľk is a muszlim hitet.

Advertisement

3. El kell ŇĎket venni feles√©g√ľl

Ez kicsit bonyolultabb, el kell hozz√° utazni. R√°ad√°sul a polig√ľni√°t a muszlim orsz√°gok k√∂z√ľl sem enged√©lyezik mindegyikben, p√©ld√°ul a k√∂zeli Bosznia-Hercegovin√°ban sem. Itt egy j√≥ t√©rk√©p, amirŇĎl v√°laszthatunk (Sz√≠ria! K√∂z√©p-afrikai K√∂zt√°rsas√°g! Pakiszt√°n!). Ut√°na honos√≠tani kell itthon a n√©gy feles√©get. Ez val√≥sz√≠nŇĪleg nem lesz k√∂nnyŇĪ, de ha az lenne, minden h√ľlye menne √©jjel-nappalit nyitni, √≠gy legal√°bb kisebb lesz a konkurencia, lehet 300-√©rt adni a k√≥l√°t.

4. P-R-O-F-I-T

Ha megcsin√°lod, √©s lefot√≥zod vas√°rnap az √°lbajszos Semj√©n Zsoltot, vagy valamelyik m√°sik kommunist√°t, ahogy beugrik a boltodba egy rem√©lhetŇĎleg arc√°tlanul t√ļl√°rozott s√∂r√©rt, k√ľldd el nek√ľnk! A leendŇĎ feles√©geid-elad√≥id arc√°t eltakar√≥ nik√°b al√≥l remek lesifot√≥kat lehet k√©sz√≠teni.