This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Itt egy tuti tipp, ha nyitva akarod tartani a boltod vasárnap

Illustration for article titled Itt egy tuti tipp, ha nyitva akarod tartani a boltod vasárnap

A fóti trafikos, aki elveszi az élettársát a zárva tartási törvény miatt, jó nyomon jár, de ki lehet ezt még maxolni. Hívjunk segítségül egy népszerű monoteista vallást!

Advertisement

Méghozzá az iszlámot, ahol egy férfinak négy felesége lehet egy időben. Ennek szentírásbeli alapja a Korán negyedik szúrájának harmadik verse, amit persze sokféleképpen lehet értelmezni, de ki lehet hozni azt is, hogy amennyiben egy férfi egyenlően el tudja látni őket, akár négy felesége is lehet.

Advertisement

Innentől gyerekjáték a sikeres vállalkozás üzemeltetése a jövő vasárnap érkező neokommunista korban is:

1. Fel kell venni a muszlim hitet

Ez nem a legbonyolultabb dolog a világon.

2. Fel kell venni négy nőt a boltba

Csinos, jó kommunikációs képességekkel rendelkező, közvetlen stb. Vetessük fel velük is a muszlim hitet.

Advertisement

3. El kell őket venni feleségül

Ez kicsit bonyolultabb, el kell hozzá utazni. Ráadásul a poligüniát a muszlim országok közül sem engedélyezik mindegyikben, például a közeli Bosznia-Hercegovinában sem. Itt egy jó térkép, amiről választhatunk (Szíria! Közép-afrikai Köztársaság! Pakisztán!). Utána honosítani kell itthon a négy feleséget. Ez valószínűleg nem lesz könnyű, de ha az lenne, minden hülye menne éjjel-nappalit nyitni, így legalább kisebb lesz a konkurencia, lehet 300-ért adni a kólát.

Advertisement

4. P-R-O-F-I-T

Ha megcsinálod, és lefotózod vasárnap az álbajszos Semjén Zsoltot, vagy valamelyik másik kommunistát, ahogy beugrik a boltodba egy remélhetőleg arcátlanul túlározott sörért, küldd el nekünk! A leendő feleségeid-eladóid arcát eltakaró nikáb alól remek lesifotókat lehet készíteni.

Share This Story

Get our newsletter