This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Itt egy most feltöltött, 12 éves és elég jó Kispál-tévéfelvétel

Két számot is eljátszanak a Duna tévén, abból az időszakból, amiről még nincs olyan sok videó fent.

Advertisement

A YouTube-ra most felkerült Meghatás és a 0 óra 2 perc című dalokat a tévé reggeli vagy délelőtti műsorában játszhatta a zenekar, sajnos a két szám közül kivágták a bajszos műsorvezetőt. A 2002 novemberében készült videó az egyik legkorábbi felvétel, amin a zenekarhoz nem sokkal korábban csatlakozott Mike Zwecker dobolt.

Meg is kérdeztem a négy évvel később a többiektől nem éppen baráti viszonyban távozó Zweckert (aki legutóbb a Poster Boy zenekarban lehetett látni), emlékszik-e a felvételre:

Akkoriban épp nagyon próbáltunk a 15 éves jubileumi turnéra, és negyedik hónapja voltam a zenekarban. Ez volt az első alkalom, hogy egy országos tévében léphettem fel a Kispállal, sőt, bármilyen együttessel. Arra emlékszem, hogy korán reggel kellett Budára mennünk, a Duna TV stúdiójába, a Kalendárium c. műsorba, amit főleg határon túli magyaroknak szántak, és meghívtak bennünket is.

Két számot játszottunk, természetesen élőben, sosem playbackeltünk. Emlékszem, ezek még a mézesheteim voltak a zenekarban, mindenkivel jól kijöttem, és akkor még azt is el tudtam érni, hogy együtt játsszunk pár olyan együttessel, akik a barátaim voltak. Ezután például mennünk kellett Tatabányára, hogy az Annabarbival játszhassunk együtt.

Share This Story

Get our newsletter