Ha nő vagy, és valami szörnyű kapcsolat után épp új életet kezdesz, önkéntesektől és sorstársaktól kaphatsz ruhát meg bútort.

Bár a Cink nem jótékony faliújság, ha kéritek, közszolgálatilag néha szívesen népszerűsítünk ezt-azt, most például egy olyan Facebook-oldalt, amin keresztül új életet kezdő nők kaphatnak tárgyi segítséget.

A legegyszerűbb, ha idemásolom Dóra vonatkozó levelét, mert abban minden fontos benne van.

kedves Cink,

azért írok, mert a barátnőmmel alapítottunk egy Újrakezdés nevű facebook-csoportot, amiben bántalmazó kapcsolatukat elhagyó, új életet kezdő nőket, anyákat szeretnénk segíteni tárgyi felajánlásokkal, mint például ruhák, gyerekholmik, bútorok, stb. A csoporton belül lehet felajánlásokat kérni és fogadni, eddig is már sokminden gazdára talált így, de szeretnénk minél szélesebb körű tagságra szert tenni, hogy minél több embernek segíthessünk ezzel. Ezért szeretnék érdeklődni, hogy volna-e lehetőség az Önök oldalán esetleg megosztani a csoport linkjét, leírását, hogy minél több ember megtalálhassa, aki segíteni szeretne, vagy segítségre van szüksége. A csoport tagsága biztonsági okokból titkos, de létrehoztunk neki egy oldalt is, ami népszerűsítésre szolgál, és ezen az oldalon lehet a titkos csoportba is felvételt kérni. Reméljük, minél több embernek tudunk segíteni így. Ez a csoportunk linkje:

Előre is nagyon köszönöm, további sok sikert kívánok, üdvözlettel,

Dóra