​Itt egy csomó minden, amikből Laci tökéletes véleménycikkeket írna #4

Illustration for article titled ​Itt egy csomó minden, amikből Laci tökéletes véleménycikkeket írna #4

A főszerkesztőm már az országban van! Szükség van éles szemére, hegyes tollára, acélos jókedvére Magyarországon ezekben a nehéz időkben! Aki lemaradt volna az utóbbi pár napról: Laci szabadságon volt, ezért egy csomó mindent nem írtunk meg itt a Cinken, amit ő viszont simán. Viszont a témáknak nem szabad eltűnniük.

Advertisement

Úgyhogy itt vannak azok a hírek, amikről biztosan lett volna valami vicces poszt.

A labancok rárepültek az újságjainkra

Illustration for article titled ​Itt egy csomó minden, amikből Laci tökéletes véleménycikkeket írna #4
Advertisement

A Vienna Capital Partners ma délelőtt bejelentette, hogy a Ringiertől és az Axel-Springertől is vesz médiákat, sorolom, Világgazdaság, Vasárnap Reggel, Nemzeti Sport, hot!, Fanny, Lakáskultúra, mindmegette.hu és pam parararamm, Népszabadság. Hogy ez most azt jelenti, hogy az említette újságok egy kicsivel takarosabbak lesznek, kevesebb lesz benne a szemét, minden euróban fognak írni, több lesz a bevándorló, a jó koncert meg a rendes pékség, arról nem szólt a sajtóközlemény. Az NMHH-nak és a Gazdasági Versenyhivatalnak még jóvá kell hagynia a felvásárlást, szóval semmi sincsen még igazából kőbe vésve, csak majdnem.

Aggtelek parkigazgatója álbölcsész

Illustration for article titled ​Itt egy csomó minden, amikből Laci tökéletes véleménycikkeket írna #4
Advertisement

A Blikk megírta, hogy Veress Balázs, az Aggteleki Nemzeti Park igazgatója az alapdiplomáját egy államilag el nem ismert egyetemen, a fantasztikus nevű Miskolci Bölcsész Egyesületnél szerezte, amit én úgy képzelek el, mint a szabadkőműveseket, a tagok minden hónap 75%-ban fogyó holdjánál találkoznak a Villanyrendőrnél, elkurjantják magukat, hogy Walter Benjamin!, akkor megismerik egymást, összegyűlnek és megbeszélik, hogy mi történt a bölcsészet világában a legutóbbi fogyó hold óta. Lényeg: az MBT-t (micsoda kezdőbetűk!) nem ismeri el az állam, szóval Veress erre alapozva nem kaphatott volna a Veszprémi Egyetemen szakmérnöki szakosított oklevelet, és nem lehetne Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter által kinevezett vezető. A minisztérium reagált, de valami annyira áthatolhatatlan unalmas dolgot, hogy mindenki inkább legyinteni fog és hagyja az egészet a francba, minthogy átrágja magát ezen a három bekezdésen:

Veress Balázst 2003-ban nevezték ki az Észak-magyarországi Környezetvédelmi Felügyelőségre (ÉMKF) ügyintézőnek. 2010-ben ezen jogviszonya keretén belül, áthelyezéssel, kinevezésének módosításával lett az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság igazgatója.

Közölték, a kinevezés előkészítésekor a minisztérium részéről fel sem merülhetett, hogy nem rendelkezik felsőfokú végzettséggel, ugyanis az ÉMKF-nél történt ügyintézői kinevezésekor a vonatkozó jogszabályok szerint I-es besorolású ügyintézői kinevezést csak felsőfokú végzettséggel rendelkező kaphatott, és a tárca vélelmezte, hogy a jogszabálynak megfelelően, az ügyintézői kinevezéskor a felügyelőség ezt megvizsgálta.

A Veress Balázs által bemutatott, végzettséget igazoló dokumentumok szerint további egyetemi szintű okleveles végzettséget is szerzett, amelynek alapja az MBE által kiállított oklevele volt, amit az egyetem által kiállított "egyetemi szakosító oklevél" is tartalmaz. Fel sem merülhetett tehát a felsőfokú végzettség hiánya

Advertisement

Jó, jó, oké, Veress Bálint és minisztérium, gratulálok, nyertetek, csak ne küldjetek több közleményt.

Nem engedélyezett gátmetszése miatt szörnyű problémái lettek az operaénekesnek

Most csalok egy nagyot, mert ezt én akartam megírni, csak aztán elkezdtem gondolkodni rajta és kezdtem szabályosan rosszul lenni. A történet lényege, hogy Amy Herbst amerikai operaénekesnő elment szülni, ahol a nővér az ő engedélye nélkül végrehajtotta a gátmetszést. Eddig csak egyszer rezzentem össze, de folytatom. A szülés után a nővér összevarrta a gátat, de valami gubanc volt az egész eljárás során, ugyanis amint a Amy elhagyta a kórházat, elkezdődtek a panaszai. Nem tudta kontrollálni a végbelét és úgy érezte, hogy a vaginájából jönnek a szelek. Egy újabb vizsgálat során megállapították, hogy a hüvelyét és a végbelét elválasztó szövet gyakorlatilag nem létezik. Egy sebész azt mondta neki, hogy hiába javítják ki a hibát, a bélgázok nem fognak megszűnni. A legsúlyosabb mondat a per anyagában: „az inkontinenciája és az extrém bélgázok miatt Herbst nem tud hivatásos operaénekesként dolgozni." Brrrr.

Advertisement

Összefogás lett az összefogás neve

Illustration for article titled ​Itt egy csomó minden, amikből Laci tökéletes véleménycikkeket írna #4
Advertisement

Az MSZP, az Együtt-PM, a DK és a Liberálisok közös listája mostantól Összefogás névvel fog futni, ugyanitt hírt adtak róla, hogy a tej, vaj, túró, tejföl, kefír nevű árúkat mostantól Tejtermékeknek kell hívni, a Budapesten kívül élő magyarokat pedig Vidékieknek.

Demján Sándor beperelte az államot

Demján Sándor az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) elnökeként pert indított a Magyar Posta, a Magyar Fejlesztési Bank, a Takarékbank és a Magyar Nemzeti Bank, vagyis az állam ellen, írja az Origo. Az OTSZ már korábban sem örült annak, hogy az állam rátette a mocskos mancsait a Takarékbankra. Demján tavaly, gondolom egy szimbolikus szemüveg-igazgatás után azt mondta, hogy „sokkal nagyobb tűz lesz ebből", úgyhogy ráeresztette a bíróságot az államra.

Share This Story

Get our newsletter