​Itt egy csomó minden, amikből Laci tökéletes véleménycikkeket írna #2

Illustration for article titled ​Itt egy csomó minden, amikből Laci tökéletes véleménycikkeket írna #2

A főszerkesztőm még mindig szabadságon van.

Ígéret szép szó, ha betartják úgy YOLO, tegnap már megmondtam, hogy a világban általában történik egy csomó dolog, aminek feldolgozására és töredékannyira vagyok képes, mint a jelenleg DJ Ötzit játszó főszerkesztőm, Szily László. De ez a csomó dolog általában fontos, vagy legalábbis méltó az említésre. Inkább az utóbbi. Úgyhogy amíg így fejnélküli csirkeként rohangálok az irodában, addig megpróbálok minden este visszatekinteni, elmorzsolni egy könnycseppet, Lacira gondolni, a mi Lacinkra, az én Lacimra, és elképzelni, hogy ő mikről írt volna.

Advertisement

Kocsis Máté úgy gondolta, hogy leszervezi magának a világ leghíresebb szökevényét

Advertisement

Kocsis Máté – aki egyúttal az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke és a nemzetbiztonsági bizottság tagja – azt mondta: bár nem nagy rá az esély, de kísérletet tesznek rá, hogy valamilyen módon – például videokonferencia keretében – Edward Snowdennek is feltegye kérdéseit a bizottság, írja a Magyar Nemzet Online és röhög a Klág Dávid közben. Esetleg még Pintér Sándor megpróbálhatná leszervezni egy szervezett bűnözésről szóló kerekasztalra D.B. Coopert, úgy hallom, hogy Bankondi "Tél Tábornok" György már előrehaladott tárgyalásokat kezdett a jelenleg Svájcban élő Holle anyóval a hóhelyzet maximalizására, de elnézést, itt komoly dolgokról van szó, én meg dilizek. A komoly dolog pedig az a parlamenti bizottság, ami az NSA budapesti lehetséges lehallgatásait vizsgálná. Gondolom ez az egyetlen kérésünk Paksért cserébe az oroszoktól.

Hidasi Judit író kipróbálta, hogy nem fizet hálapénzt szülésnél

Sem az odáig vezető vizsgálatoknál. Nagyon durva lett a vége, nem is megy a humor. Indexen volt a cikk. Nekem már többen is mondták, hogy olyasmikről kellene mindig írnom, hogy kipróbálok valami tőlem nagyon távol álló dolgot, most hálát adok az égnek, hogy ezt nem tudom Hidasi után csinálni.

Advertisement

Ki nem találnátok, hogy ki a bohóc a baloldal mögött!

Illustration for article titled ​Itt egy csomó minden, amikből Laci tökéletes véleménycikkeket írna #2
Advertisement

"A plakáton lévő bohóc tanár úr mosolyogva üdvözli álruhás társait, akik nap mint nap tőle vesznek leckét, és nagyon jó tanulók, bohóckodásból már kitűnőre vizsgáztak. Ők 2010-ben a választópolgárok által kifüstölt paraziták, élükön a főbohóccal, Gyurcsány Ferenccel" - mondta az MTI-nek Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója. Nekem csak különböző büntetőjogi kérdéseim lennének, hogy akkor most a bohóc rabosítva van, vagy sem, őt is lecsukták vagy csak a tanítványait, egyáltalán mit taníthat egy bohóc úgy, hogy a diákjai a rendőrségnél végezzék névtáblákkal a nyakukban. Csuktak már le embert bohóckodásért egyáltalán? Pennywise nem számít, mert ő mintha egy interdimenzionális démon lenne vagy micsoda, én csak novellákat olvastam Stephen Kingtől.

Mindenki az MTI híreit használja

Eddig mindenkinek azt mondtam, hogy nekem reggelente igazából egy kávé kell és akkor már be is kurbliztam az életem, de mostanában arra jöttem rá, hogy szükségem van arra is, hogy meghallgassam a híreket a rádióban. Én nagyjából 3-4 éve olvasok tényleg újságokat, RSS-ben meg minden, rendszeresen, mióta itt dolgozom a Cinknél azóta ráadásul átböngészek majdnem mindent a Szabad Földtől a Hócipőn át a VS-ig, de mindig, minden egyes alkalommal kipattan a szemem azon, amikor az MR2-n bemondják a híreket. Nem azért, mert úgy érzem, hogy hát milyen csuda egy világban élünk mi emberek, hanem mert nevetségesen nincsen köszönőviszonyban, nemcsak azzal, ami a világban vagy az országban történik, hanem azzal sem, ami nagyjából két utcára van tőlem. Az MR2 hírei nagyjából úgy néznek ki, hogy 1. kormányrendelkezés, 2. Orbán Viktor, 3. tréfás külföldi hír (motorbiciklin menekült el a gekkó és a beszélő kakas Thaiföldön). Tisztában vagyok azzal, hogy mit művelnek a közmédiában a hírekkel, hogy most aztán tényleg mindenkinek át kell vennie az MTI-t, de az, hogy 27 magánrádióban is gyakorlatilag ugyanazokat mondják el, legalábbis az átlátszó.hu szerint, hát azon meglepődtem, mert ezeket véletlenül is lehet hallani, nem kizárólag akkor, amikor valaki az állami rádiókkal akarja szétcsapni magát.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter