Itt egy akciófigura, ami Edward Snowdenről lett mintázva

A 21. század szuperhősei szemüvegesek, nincsenek strandlabda méretű bicepszeik és minigun helyett laptoppal küzdenek a gonosz ellen. Egy dolog nem változott: a gyerekeknek ma is kellenek példaképek, és hozzájuk üzeneteket legjobban játékokkal lehet eljuttatni. Ezért mintázott akciófigurát a ThatsMyFace.com korábban Julian Assangeről, most pedig Edward Snowdenről.

Ha libertárius obamaellenes szülő vagy, nem fogod olcsón megúszni a dolgot: a játékfigura 100 dollárba kerül, a különféle ruhák hozzá pedig 35 és 60 dollár között mozognak. De talán megnyugtató, hogy a ThatsMyFace minden bevételt a Freedom of Press Foundationnek utal át, ami egy sajtószabadságért küzdő amerikai alapítvány. Obamapárti anyuka/apuka, esetleg regnáló amerikai elnök vagy? Snowden fejét külön is meg lehet rendelni, cirka 60 dollár! Vagy vedd meg a teljes Snowdent, és akkor mehet az eszeveszett vuduzás.

Advertisement

A Vice pár tippet is ad, mire használható:

Használhatod, mint egy rendes akciófigurát, eljátszhatod vele a szőnyegen, ahogy társával, Mr. Laptoppal megmenti a világot a gonosz NSA-tól, vagy egyszerűen csak beviheted az irodába és papírnehezékként teheted a titkos dokumentumaidra.

Másrészt viszont tökéletes ajándék lehet a keményvonalas Snowden-gyűlölőknek is. Dobd a Snowdened a vécébe, mintha fojtogatva kínoznád, zárd börtönbe egy cipősdobozva téve, vagy ültesd be a sarokba, és adj rá egy sapkát, amire a "világ legrosszabb szivárogtatója" felirat van írva.

Végül itt egy videó, amin Assange és Snowden kilencvenes évek beli stock technóra veretik:

Ha tizedennyi lenne, én tuti rendelnék egyet az Ebayről. Csak aztán ne lepődjön meg senki, ha a gyerek nagyon árulkodóssá válik.

Advertisement

[Vice, Kép: Youtube]

Share This Story

Get our newsletter