Megvan a nyerŇĎ √∂tlet, ezzel szinte m√°r bent is vannak a Parlamentben. "A nyertes mŇĪnek pozit√≠v, buzd√≠t√≥ tartalm√ļnak, √©nekelhetŇĎnek √©s a lehetŇĎ legsz√©lesebb zenei palett√°n val√≥ megjelen√≠t√©sre alkalmasnak kell lennie", b√°rmit is jelentsen ez.

Szolidan antikapitalista p√°rthoz k√©pest egy v√°llalkoz√°s, Szak√°cs Gyula, az LMP megyei eln√∂k√©nek nyomd√°ja √≠rt ki p√°ly√°zatot a p√°rtindul√≥ meg√≠r√°s√°ra. Nem ebbŇĎl lesz napelemes fŇĪt√©sŇĪ biokunyh√≥d a Balaton-felvid√©ken: a zen√©√©rt √©s a dalsz√∂veg√©rt 60 ezer forint az indul√≥ d√≠jaz√°s. Az√©rt az indul√≥, mert a d√≠jlaphoz adom√°nyokat is elfogadnak. Az adom√°nyok jelleg√©t nem r√©szletezik, rem√©lem belef√©r egy sz√ľrkemarha vagy egy m√°zsa biokarfiol is.

A felhívást Szakács tette ki a Facebook-oldalára:

A Triton & Print Kft. pályázatot ír ki LMP pártinduló (zene plusz szöveg) szerzeményre.

A nyertes mŇĪnek pozit√≠v, buzd√≠t√≥ tartalm√ļnak, √©nekelhetŇĎnek √©s a lehetŇĎ legsz√©lesebb zenei palett√°n val√≥ megjelen√≠t√©sre alkalmasnak kell lennie. Nyertesnek az a mŇĪ tekinthetŇĎ, amelyet az OPT tagjaib√≥l felk√©rt b√≠r√°l√≥bizotts√°g v√°logat√°sa alapj√°n beker√ľl az elsŇĎ h√°romba √©s a legt√∂bb t√°mogat√°st kapja a tags√°g r√©sz√©rŇĎl. A nyertes szerzŇĎ(k)nek minden szerzŇĎi √©s egy√©b jogot (a szerzŇĎ nev√©t kiv√©ve) a ki√≠r√≥ra, illetŇĎleg befogad√°s eset√©n az LMP-re kell ruh√°znia tov√°bbi k√∂vetel√©si ig√©ny n√©lk√ľl. Csak saj√°t tulajdon√ļ jogtiszta szerzem√©nyekkel lehet p√°ly√°zni, b√°rmilyen jogvita eset√©n a szerzŇĎnek kell helyt√°llnia. Egy szerzŇĎ t√∂bb mŇĪvel is p√°ly√°zhat. A p√°ly√°zat lead√°si, be√©rkez√©si hat√°rideje (a hanganyag √©s pap√≠ralap√ļ dokumentum be√©rkez√©se) 2014. febru√°r 10. A nyertes p√°ly√°zat d√≠ja 60 ezer forint, melyhez n√∂velŇĎ adom√°nyokat elfogadunk.

Advertisement

Sose sajn√°ltam ennyire, hogy nem tudok zen√©lni, viszont azonnal kital√°ltam egy pozit√≠v, buzd√≠t√≥ tartalm√ļ, √©nekelhetŇĎ, √©s a lehetŇĎ legsz√©lesebb zenei palett√°n val√≥ megjelen√≠t√©sre alkalmas dalsz√∂veget. Vagyis nem √©n tal√°ltam ki, hanem √°t√≠rtam a Prosectura LMP-himnusznak termett, K√©z n√©lk√ľl c√≠mŇĪ sz√°m√°nak a sz√∂veg√©t, t√∂k ingyen:

Már tudom én, hogy a babát nem a gólya hozza,
Hanem apuka anyuk√°t lepisztolyozza.
Már tudom én, a mikulás a postás bácsi,
√Čs ha okos leszek √©n, m√©g lehetek b√°rmi.

Jó lenne megpróbálni
K√©z n√©lk√ľl politiz√°lni
Jó lenne megpróbálni
K√©z n√©lk√ľl.

M√°r tudom √©n, hogy a kloty√≥t musz√°ly leh√ļzni,
√Čs ha anya k√ļpot ad, tilos akkor p√ļzni.
M√°r tudom √©n, a nagyap√≥ mi√©rt nem f√ľrdik,
Mert nincsen beton√ļt a g√©mesk√ļtig.

Jó lenne megpróbálni
K√©z n√©lk√ľl politiz√°lni
Jó lenne megpróbálni
K√©z n√©lk√ľl.

Már tudom én, a Blökinek, miért nincs farka,
Mert leharapta neki egy kóbor macska,
Már tudom én, butaság volt permetet inni,
Ezért kellett, gyomormosásra vinni.

Jó lenne..