This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Itt az új heroin, sérts velünk törvényt!

Illustration for article titled ​Itt az új heroin, sérts velünk törvényt!

Van értelmetlenebb pöcsség, mint hogy nem szelfizheted le magad a szavazófülkében? Ma nem találtam ennél nagyobb hülyeséget, úgyhogy ha van kedved szabálytalankodni, tarts velünk! A bálintantóniing sosem volt ilyen durva élvezet!

Advertisement

Eleve erős dolog azt mondani, hogy nem fotózhatod le magad, ahol akarod. Én nem mindig akarom, de ha ilyet mondanak, egyszerűen viszketni kezd a szelfizőujjam.

Advertisement

Az még valamennyire érteni véltem, hogy a választási bizottság állásfoglalása szerint a szavazólapunkat és a szavazatunkat nem fotózhatjuk le. De hogy magunkat sem a fülkében, na, ez aztán a világ vicce, leginkább azért, mert annyira nincs semmi jelentősége, hogy ezt tiltani tényleg csak valami portáslelkű szerencsétlennek juthat eszébe.

Úgyhogy természetesen lefotóztam magam abban a pillanatban, amikor éppen az egyik főpolgármester-jelöltet ikszeltem be. Remélem átüt, hogy csak mímeltem az orgazmust, mert a dolog kicsit sem okozott örömet. De a lényeg, hogy ott jártam. Egyébként, azt hiszem, nincs ilyen furcsa dobozfejem, talán a politikai aktivitás hozta elő a mélyen bennem rejlő dobozt.

Advertisement

Ha te is szavaztál, és hülyeségnek tartod a szelfitiltást, kommenteld be alulra a bizonyító erejű képedet, és ha van kedved hozzá, azt is írd meg pár szóban, milyen volt szavazni.

Share This Story

Get our newsletter