Illustration for article titled ​Itt az ember, aki azonnal elkúrta a 444 szelfibajnokságát

Olyan Gyurcsányhoz érzékenyen hozzábújós, Tarr Bélásan erotikus szelfit nyomott, hogy értelmét vesztette a további verseny.

Advertisement

Mindenekfelett nem akármilyen Tumblr-felhasználó. Ő írta a Cink történetének legviccesebb vendégposztját nemrég egy szegedi rezsifórumról. Aki nem olvasta még, nem fogja megbánni.

Advertisement

De Mindenekfelett nemcsak írásban, képben is hengerel. Benevezett ugyanis a 444.hu digitálisönarckép-bajnokságába, kapásból egy meghaladhatatlannak tűnő darabbal, amit a Tumblrre is kitett, itt láttam meg és nézegetem azóta is.

A nézőt először a jelenet mindent átható szomorúsága fogja meg. Mintha halottvirrasztáson lennénk, ahol a résztvevők között persze már többször is körbejárt a vodkás kulacs. Vajon a Mester vigasztalta a Tanítványt vagy fordítva? És egyáltalán, hogyan vigasztal ez a huncut Mester? Hát nem elindult a jobb keze valami óvatos felfedezőútra a Tanítvány jobb vállán, miközben a Mester jobb és a Tanítvány bal halántéka között szikrák pattogtak?

Advertisement

Nézzük a fölényes technikát! Az ujjak hegye mintegy véletlenül söpri végig a felkar érzékeny bőrét a kabát alatt. Egészen megborzongtam! Ez a fiatalember a jelek szerint európai értelemben vett progresszív vigasztalásért érkezett, és remélem elégedetten távozott! Hát ennyi mindent tud mesélni nekünk a modern kor haikuja, a szelfi.

Share This Story

Get our newsletter