This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Itt az első kép Hajdu Szabolcs westernfilmjéből!

Illustration for article titled Itt az első kép Hajdu Szabolcs westernfilmjéből!

A Mirage (Délibáb) című film egy Magyarországon játszó idegenlégiós focistáról szól, aki egy bűntény miatt vidékre menekül, tudtán kívül egyenesen egy rabszolgákat dolgoztató tanyára.

Advertisement

A főszerepben Isaach De Bankolé, Jim Jarmusch egyik kedvenc színésze, ő van a fotón is. Ez az első kép belőle, eddig csak Kenczler Márton hangulatképeiből lehetett sejteni, milyen lesz az, amikor a Bibliothèque Pascal rendezője westernt akar forgatni. A képet a budapesti filmgyártó cég, a Mirage Film Studios Facebook-oldalán lehet megtalálni.

Illustration for article titled Itt az első kép Hajdu Szabolcs westernfilmjéből!
Advertisement

A Mirage-t legjobb tudomásom szerint még mindig forgatják. A terv tavaly 300 millió forintot kapott a Filmalaptól. Egy tavalyi cikk szerint a teljes költségvetése 1,9 millió euró, ennek a finanszírozására beszállt egy szlovák és egy brit partner is. Ugyanebben a cikkben említik, hogy a De Bankolén kívül két másik biztos színész a filmben Răzvan Vasilescu és a rendező felesége és a Bibliothèque Pascal főszereplője, Török-Illyés Orsolya.

A képet először az Origo Filmklubnál láttam.

Share This Story

Get our newsletter