Szeptember √≥ta van norm√°lis, haszn√°lhat√≥ okostelefonom, az√≥ta azt veszem √©szre magamon, hogy egyre t√∂bb mindenre appokat haszn√°lok. N√©ha persze f√∂l√∂slegesen. Az AllTime10 √∂ssze√°ll√≠t√°s√°ban viszont olyan alkalmaz√°sok vannak, amiktŇĎl √©gnek fog √°llni a hajad.

A vide√≥ban le√≠rnak p√°r √©rdekess√©get is az ŇĎr√ľlt alkalmaz√°sokr√≥l, ezeket szedt√©k √∂ssze.

  1. Watching Cute Girl: Jap√°n alkalmaz√°s. Let√∂lt√∂d, majd egy csaj kezd b√°mulni r√°d a k√©pernyŇĎrŇĎl, n√©ha kuncog, vagy meg akar √∂lelni. Vacsorapartnernek melegen aj√°nlott.
  2. iNap @Work: Az app hangokat produkál, amik a munka helyetti alvás közben elhitetik munkatársainkkal, hogy igazából dolgozunk. Gépelés, klikkelés, szipogás, köhécselés.
  3. Break Up Notifier: Tízpercenként csekkolja Facebookon, hogy a kiszemelt csaj/srác szakított -e a párjával. Nincs több kérdésem.
  4. iVoodoo: Vudubaba okostelefonra. Az ellens√©ged k√©p√©bŇĎl k√©sz√≠t b√°but a csodaapp.
  5. Stalker: √ögy fot√≥zhatsz vele, hogy leveszi a kamera hangj√°t √©s a k√©pernyŇĎn SMS-ez√©st l√°tsz.
  6. The Death App: Megkeresi GPS alapján, hol van a felhasználó, és listázza a közelben meghaltakat. Közlekedési baleseteket és gyilkosságokat is lehet listázni a morbid appban.
  7. Amazing Girlfriend Manager: A kedvencem, igazi csajmenedzser appr√≥l van sz√≥! A f√©rfiaknak k√©sz√ľlt alkalmaz√°sban t√∂bb bar√°tnŇĎt vihetsz fel, √©s a p√°rhuzamos kapcsolataid fejlŇĎd√©s√©t k√∂vetheted nyomon benne. √Čvfordul√≥k, sz√ľlinapok megjegyz√©s√©re eml√©keztet, √©s pontozni is lehet benne a kapcsolatok milyens√©g√©t.
  8. False Flesh: Facebook fotókat konvertál meztelen képekké.
  9. I Am Rich: Szint√©n telital√°lat. Az App Store-b√≥l lehetett let√∂lteni 1000 doll√°r√©rt. Elind√≠t√°skor egy v√∂r√∂s dr√°gak√∂vet mutatott a k√©pernyŇĎ. Ennyi. Miut√°n 8-an let√∂lt√∂tt√©k, az Apple t√∂r√∂lte.
  10. Baby Shaker: Síró babát kell elhallgattatni a játékban, rázással. A játéknak akkor lett vége, ha egy vörös X jelent meg a baba szeme helyén.

Advertisement

Ha ismertek még hasonlóan beteg, esetleg magyar alkalmazásokat, írjátok meg kommentben!

via AllTime10