This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Itt a tíz legbetegebb alkalmazás, ami okostelefonra valaha készült

Szeptember óta van normális, használható okostelefonom, azóta azt veszem észre magamon, hogy egyre több mindenre appokat használok. Néha persze fölöslegesen. Az AllTime10 összeállításában viszont olyan alkalmazások vannak, amiktől égnek fog állni a hajad.

Advertisement

A videóban leírnak pár érdekességet is az őrült alkalmazásokról, ezeket szedték össze.

  1. Watching Cute Girl: Japán alkalmazás. Letöltöd, majd egy csaj kezd bámulni rád a képernyőről, néha kuncog, vagy meg akar ölelni. Vacsorapartnernek melegen ajánlott.
  2. iNap @Work: Az app hangokat produkál, amik a munka helyetti alvás közben elhitetik munkatársainkkal, hogy igazából dolgozunk. Gépelés, klikkelés, szipogás, köhécselés.
  3. Break Up Notifier: Tízpercenként csekkolja Facebookon, hogy a kiszemelt csaj/srác szakított -e a párjával. Nincs több kérdésem.
  4. iVoodoo: Vudubaba okostelefonra. Az ellenséged képéből készít bábut a csodaapp.
  5. Stalker: Úgy fotózhatsz vele, hogy leveszi a kamera hangját és a képernyőn SMS-ezést látsz.
  6. The Death App: Megkeresi GPS alapján, hol van a felhasználó, és listázza a közelben meghaltakat. Közlekedési baleseteket és gyilkosságokat is lehet listázni a morbid appban.
  7. Amazing Girlfriend Manager: A kedvencem, igazi csajmenedzser appról van szó! A férfiaknak készült alkalmazásban több barátnőt vihetsz fel, és a párhuzamos kapcsolataid fejlődését követheted nyomon benne. Évfordulók, szülinapok megjegyzésére emlékeztet, és pontozni is lehet benne a kapcsolatok milyenségét.
  8. False Flesh: Facebook fotókat konvertál meztelen képekké.
  9. I Am Rich: Szintén telitalálat. Az App Store-ból lehetett letölteni 1000 dollárért. Elindításkor egy vörös drágakövet mutatott a képernyő. Ennyi. Miután 8-an letöltötték, az Apple törölte.
  10. Baby Shaker: Síró babát kell elhallgattatni a játékban, rázással. A játéknak akkor lett vége, ha egy vörös X jelent meg a baba szeme helyén.
Advertisement

Ha ismertek még hasonlóan beteg, esetleg magyar alkalmazásokat, írjátok meg kommentben!

via AllTime10

Share This Story

Get our newsletter