This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Itt a remek alkalom, hogy megvédjem Rogán Antalt és a családját

Illustration for article titled Itt a remek alkalom, hogy megvédjem Rogán Antalt és a családját

Juhász "Együtt" Péter kifent lélegeztetőgéppel támadott a bécsi cukrászdában süteményező Rogán családra. Egyetlen pitiáner, falmelléki fb-posztban az ellenzék nyomora.

Advertisement

Így lehet még Rogánt is rokonszenvessé tenni.

Azt gondolom, aki politikusnak megy, az ne nyígjon. Azt is gondolom, hogy aki a lánykéréstől a gyermeke első lépéseiig mindenhová odahívja a Blikk fotósát, és éppen csak nem tűz a pöcsére GoPrót a nászéjszakán, annak főleg nem jár a magánélet.

Advertisement

Szóval nem önmagában azzal van a baj, hogy Juhász Péter belvárosi Együtt-politikus kiposztolt egy paparazzifotót a bécsi cukrászdában sütiző Rogán családról.

Hanem azzal, hogy micsoda egymillió kilotonnás, arany lélegeztetőgépekkel és éhező terhes anyákkal díszített demagógiabombát volt képes ledobni mellé.

Advertisement

Szent Simon Gábor az Éhségmeneten, könyörgj érettünk!

Nem akarok nagy szavakat használni, de ezt a Demokratikus Koalíció Facebook-mestere is megirigyelte volna:

Amíg a Quaestor vezér előzetes letartóztatásáról tárgyalt a bíróság, a Fidesz frakcióvezetője Bécsben urizált.

Vasárnap lévén már nem lehet Magyarországon vásárolni, hát ki kell ugrani Bécsbe.

És ha már megpihen a keményen dolgozó kisember a shoppingolás után, hát hol máshol tegye, mint a bécsi I. kerületben található szerény Oberlaa cukrászdában. Itt egy szelet süti 1000-1500 forintnyi pénzből már meg is van.

Tehát egy család egy délutáni kávézgatásért ott tudja hagyni a havi segélyre kapott pénze felét.

De van, amit nem lehet pénzért megvenni. Minden másra ott az adófizetők pénze.

Most tényleg az a helyzet, hogy a magyar ellenzék kábé egyetlen potens tagja, az üdítő kivételként igen aktív, rendes politikusként viselkedő, akciózó és leleplező Juhász azon rugózik, hogy Rogán Antal elvitte Bécsben cukrászdába a gyerekeit, és 3-4 eurós süteményeket vett?

Advertisement

Juhász, aki egyetlenként a kollégái közül valódi, releváns, erősen korrupciógyanús ügyeket leplezett le eddig, belátta, hogy a siker útja nem ez, hanem a legsötétebb proli irigység felkorbácsolása? A legleprább Facebook-gyurcsányizmus?

Nincsenek persze rokokó illúzióim a magyar választópolgárokról, de abban majdnem biztos vagyok, hogy egy morálisan romlott rezsimet kizárólag a legköcsögebb kommentelők undorító, nyálkás irigységére alapozva azért nem lehet kiseprűzni.

Advertisement

Ha pedig Juhász komolyan gondolja, és mostantól azok ellen akar hangulatot kelteni úgy általában, akik megengedhetik maguknak, hogy hétvégére kimenjenek Bécsbe, és beüljenek a gyerekükkel a cukrászdába, akkor kezdjen kampányolni például ellenem is.

Share This Story

Get our newsletter