Eddig lehetett nevetni a korm√°ny kommunik√°ci√≥s akci√≥in, de a Fidesz ezzel a vide√≥val √°tl√©pte a v√∂r√∂s vonalat. Egy irt√≥zatos hunglish kiejt√©ssel besz√©lŇĎ dilis azt a k√©pet igyekszik kelteni, hogy minden magyar agya megl√°gyult.

Ez kinek √°llhat √©rdek√©ben? √Čs mi ez az eg√©sz? Kumin Ferenc saj√°t vide√≥csatorn√°t kapott? Ez m√°r a Szellemi Honv√©dŇĎ H√°bor√ļ elsŇĎ csat√°ja? Mit sz√≥l a c√©lk√∂z√∂ns√©g, vagyis az angolul √©rtŇĎ k√ľlf√∂ldiek t√°bora, ha megl√°tja ezt? Ezernyi k√©rd√©s, egyelŇĎre egyikre sem tudom a v√°laszt, amint t√∂bbet tudok a vide√≥ eredet√©rŇĎl, meg√≠rom, addig rettegek.

J√≥, az utols√≥ k√©rd√©semre tudom a v√°laszt. A K√ľlf√∂ld reakci√≥ja az lesz, hogy ledobnak egy ejtŇĎernyŇĎs angoltan√°rokb√≥l √°ll√≥ deszantos alakulatot.

update: Sz√°nom-b√°nom, de mivel fel sem mer√ľlt, hogy ezt a filmet norm√°lisabb ember csin√°lta, nem b√∂kte r√∂gt√∂n ki a szemem, hogy ez a mandineres Rajcs√°nyi Gell√©rt Youtube-csatorn√°ja, √©s ŇĎ maga a hazug k√ľlf√∂ldieket leleplezŇĎ riporter. Pedig k√∂vetŇĎje vagyok a Tumblr-en, ahol t√∂k √©rtelmesnek tŇĪnt mindig is. √ögyhogy lehet, hogy ez a film egy duplacsavaros vicc, amiben Rajcs√°nyi az agyatlan, √∂nmagukat k√∂ltŇĎien fiatalon elad√≥, b√°rmilyen sz√≠nŇĪ proagandist√°kat g√ļnyolja ki. K√∂sz√∂n√∂m minden v√°laszol√≥nak!

Advertisement

[via matolcsygyörgy]