Itt a minden eddiginél félelemkeltőbb kormánypropaganda (UPDATELVE)

Eddig lehetett nevetni a kormány kommunikációs akcióin, de a Fidesz ezzel a videóval átlépte a vörös vonalat. Egy irtózatos hunglish kiejtéssel beszélő dilis azt a képet igyekszik kelteni, hogy minden magyar agya meglágyult.

Ez kinek állhat érdekében? És mi ez az egész? Kumin Ferenc saját videócsatornát kapott? Ez már a Szellemi Honvédő Háború első csatája? Mit szól a célközönség, vagyis az angolul értő külföldiek tábora, ha meglátja ezt? Ezernyi kérdés, egyelőre egyikre sem tudom a választ, amint többet tudok a videó eredetéről, megírom, addig rettegek.

Advertisement

Jó, az utolsó kérdésemre tudom a választ. A Külföld reakciója az lesz, hogy ledobnak egy ejtőernyős angoltanárokból álló deszantos alakulatot.

update: Szánom-bánom, de mivel fel sem merült, hogy ezt a filmet normálisabb ember csinálta, nem bökte rögtön ki a szemem, hogy ez a mandineres Rajcsányi Gellért Youtube-csatornája, és ő maga a hazug külföldieket leleplező riporter. Pedig követője vagyok a Tumblr-en, ahol tök értelmesnek tűnt mindig is. Úgyhogy lehet, hogy ez a film egy duplacsavaros vicc, amiben Rajcsányi az agyatlan, önmagukat költőien fiatalon eladó, bármilyen színű proagandistákat gúnyolja ki. Köszönöm minden válaszolónak!

[via matolcsygyörgy]

Share This Story