Mert ha valami hi√°nyzott a frenetikus vartyog√°sb√≥l, azok az utal√°sok az √ďtestamentumra.

Egy h√≥napja √≠rt a Vice egy posztot a kereszt√©ny dubstep szc√©n√°r√≥l, de egy jelenleg k√ľlf√∂ld√∂n tart√≥zkod√≥ magyar √ļjs√°g√≠r√≥ kellett ahhoz, hogy √©szre is vegyem: ott van k√∂zt√ľk a magyar Francis Balogh Jr., azaz Balogh Ferenc is. Baloghra saj√°t bevall√°sa szerint a TŇĪzszekerek volt nagy hat√°ssal, az√≥ta akart elektronikus zen√©vel foglalkozni, √©s ha a Last Minute album c√≠m√©bŇĎl, vagy az olyan sz√°mokb√≥l, mint a Mighty Designer vagy Heavenly Army (vagy a hossz√ļ, honlapj√°ra √≠rt No√©-hasonlatb√≥l) nem der√ľlne ki egy√©rtelmŇĪen, ŇĎ most itt a vil√°gv√©g√©t v√°rja, CD-n, iTunes-on, Deezeren, sŇĎt, igaz√°b√≥l t√∂k ingyen is.

Azt mondjuk nem teljesen √©rtem, hogyan lehet ezt a puszt√≠t√≥, s√ļlyos dropokon alapul√≥ √©s eg√©szen nyilv√°nval√≥an rekre√°ci√≥s drogok alatt sz√ľletett pump√°l√°st √∂sszeegyeztetni a lelkek megv√°lt√°s√°val √©s Krisztus elj√∂vetel√©vel, de ez legyen Balogh √ľgye, √©n csak megmutatni szeretn√©m ezt. Mondjuk a "christian+zenei st√≠lus" keres√©s az egy el√©g sz√≥rakoztat√≥ dolog, kap√°sb√≥l siker√ľlt p√©ld√°ul egy maroknyi kereszt√©ny crust punk egy√ľttest tal√°lni, azt mondjuk ne k√©rj√©tek, hogy b√°rmelyikbe belehallgassak. A Vice-poszt alatt kommentelte be valaki, hogy a kereszt√©nyes√≠tett popul√°ris zene az olyan, mint k√©sŇĎn meg√©rkezni egy buliba egy z√∂lds√©gt√°llal, h√°t ezzel nem is tudok vitatkozni.

√Čn a zen√©re egy√©bk√©nt nem tudok mit mondani, nekem a dubstep az a m√°sodik Burial-album meg m√©g egy-k√©t Hyperdubn√°l megjelent lemez, sz√≥val ha valakinek √©rtŇĎ f√ľlei vannak ehhez √©s meg tud k√ľl√∂nb√∂zteti k√©t EDM-sz√°mot egym√°st√≥l, az ne habozzon minikritik√°t √≠rni a kommentekben.

Kép: Facebook