Szerintem vannak benne jó ötletek, de összességében semmilyen.

Ma mutatta be a Magyar Turizmus Zrt. az √ļj im√°zsfilmet. Vannak benne j√≥ √∂tletek: nekem tetszenek a kettŇĎbe v√°gott √©telek, meg a f√ľrdŇĎk fel√ľlrŇĎl, de ezek ak√°r √∂nmagukban meg√°llt√°k volna a hely√ľket, ha sz√©pen kifejtik ŇĎket.

Advertisement

√Čs akkor lenne k√©t j√≥ vide√≥nk.

√ćgy meg egy sincs, pedig ezek mellett m√©g egy rak√°s minden felvonul a filmben.

Persze √©rtem √©n, hogy neh√©z dolog nem mindig ugyanazt mutatni, vagy legal√°bb nem mindig ugyan√ļgy. √Čn ebben azonban konzervat√≠v vagyok. Vannak elavult sztereot√≠pi√°k, de az√©rt nem kell minden √©vben √ļj turistaattrakci√≥t kital√°lni. Az√©rt alapvetŇĎen mindig ugyanaz√©rt megy√ľnk egy orsz√°gba.

Viszont ha m√°r balatonozunk, akkor t√©nyleg nem ciki megmutatni egy-k√©t k√©ppel milyen a t√≥, mert ezek a k√©pek ak√°r a R√°kos-patakban is k√©sz√ľlhettek volna.

Na √©s Budapest? Ha HŇĎs√∂k ter√©n forgatunk - √©s mi√©rt ne tenn√©nk? - akkor mi√©rt nem mutatjuk meg? √Čs ha m√°r nem mutatjuk, csak eml√≠tj√ľk, akkor mi√©rt pont egy g√∂rdeszk√°ssal, aminek nem nagyon szoktak √∂r√ľlni az illet√©kesek.

Advertisement

Kicsit az az √©rz√©sem, mintha lett volna egy brainstorming, ahol sz√ľlettek j√≥ √∂tletek, azt√°n ezeket sebt√©ben √∂sszeh√°nyt√°k volna, de √ļgy hogy nehogy kimaradjon valamelyik.

Egy-k√©t t√©m√°ra f√≥kusz√°lva sokkal jobb rekl√°m k√©sz√ľlhetett volna. Na de majd j√∂vŇĎre!