This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Itt a Grand Budapest Hotel, az új Wes Anderson-film plakátja

Illustration for article titled Itt a Grand Budapest Hotel, az új Wes Anderson-film plakátja

A Jedi visszatér óta nem vártam filmet ennyire.

Illustration for article titled Itt a Grand Budapest Hotel, az új Wes Anderson-film plakátja
Advertisement

Csütörtökön jön a trailer, most két plakátot tettek közzé, a bemutató valamikor 2014-ben várható. A főszereplők Ralph Fiennes, Jude Law, Bill Murray, Jason Schwartzman, Saoirse Ronan, Tilda Swinton, F. Murray Abraham, Jeff Goldblum, Willem Dafoe, Adrien Brody, Owen Wilson, Edward Norton, Harvey Keitel, Léa Seydoux és Mathieu Amalric. A látványvilág, a két poszteré legalábbis, szokás szerint tökéletes.

A sztori egy európai szállodában játszódik, a főszereplő egy hotelportás, lesz benne festménylopás meg harc a családi örökségért, és csütörtökön talán kiderül még pár dolog.

Advertisement

A Tumblren Smalladam és Gpontadam mindenesetre már felfedték a budapesti cselekményszálat:

Ez alapján ez a film arról fog szólni, hogy egy rózsadombi vállalkozó óriási hotelt épít a budai hegyekben a rendszerváltáskor, miután kárpótlási jegyekkel való trükközésből hirtelen meggazdagszik.

Advertisement

A vezetését meg egy Amerikából visszatérő szakemberre bízza, de a kulturális különbség hatalmas, még meg kell tanulniuk együtt dolgozni.

[via kelvin506]

Share This Story

Get our newsletter