A korm√°ny az igazi terrorista, a h√°bor√ļ most kezdŇĎdik, √©s amikor Amerika, Ir√°n √©s a cionist√°k muszlimokat gyilkolnak, senki nem hallja, hogy ugatna a m√©dia ‚Äď olvashat√≥ az oldalon, √©s egy meg√°ll√≠thatatlan vide√≥ban s√≠r√≥san rappel egy muszlim f√©rfi a vil√°g szenved√©s√©rŇĎl.

A honlapra ‚Äď amit a jelek szerint Phenomene Dz t√∂rt fel ‚Äď kirakt√°k az Iszl√°m √Āllam z√°szl√≥j√°t is, illetve egy feliratot, miszerint Szeretem az Iszl√°m √Āllamot.

A hekker a saj√°t Facebook- √©s Twitter-profilj√°t is a Radn√≥ti honlapj√°ra linkelte, ezek alapj√°n sokat nem tudunk meg r√≥la, ahogy n√©zem, kor√°bbi eredm√©nyeit osztja meg itt. A Twitteren saj√°t mag√°r√≥l annyit √≠r, hogy Islamic State Hacker ‚Äď de hogy val√≥ban a terrorszervezet tagja, vagy csak szimpatiz√°l vel√ľk, az nem vil√°gos.

Advertisement

Ez a profilképe

R√°kerestem a nev√©re, az egyik honlapon tal√°ltam r√≥la kev√©s inform√°ci√≥t, ezek alapj√°n m√°rcius 15. √≥ta akt√≠v Phenomene Dz, Alg√©ri√°b√≥l hekkel, Linuxot haszn√°l, alacsony cyberv√©delemmel ell√°tott ‚Äď fŇĎk√©nt priv√°t ‚Äď oldalakat t√°mad, NATO-sz√∂vets√©ges orsz√°gokb√≥l, Ukrajn√°b√≥l √©s az Iszl√°m √Āllammal ellens√©ges muszlim orsz√°gokb√≥l, de sikeresen t√∂rt m√°r fel brazil, szerb, sz√≠r √©s barbadosi korm√°nyzati oldalakat is. FŇĎk√©nt az ISIS propagand√°j√°t terjeszti, illetve annak megfelelŇĎ retorik√°j√ļ anyagokat.