Illustration for article titled ​Isten hívására hagyta abba a focit Orbán Gáspár?

Egy ugandai keresztény segélyszervezet Facebookján már május 23-án visszavonult labdarúgónak nevezték. Ott tanított focizni szegény afrikai gyerekeket.

Korábbi profi focista Magyarorszországról, aki azért vonult vissza, mert az Isten hívta, hogy szolgálja az Ő királyságát.

Advertisement

Ezt írja róla május 23-ai bejegyzésében az Empower a Child Uganda nevű amerikai keresztény segélyszervezet bejegyzése, két fotó kíséretében, amiken Orbán Gáspár mezítláb játszik gyerekekkel.

Vagyis Orbán Gáspár eszerint egyáltalán nem a focivébé döntője utáni médiafigyelem miatt vonult volna vissza. Ezt a verziót erősíti valamennyire, hogy egy, az Orbán család ismerőseivel kapcsolatot tartó kollégám e hírtől függetlenül mondta azt tegnap, hogy Gáspár állítólag már egy jó hónapja bejelentette a dolgot.

Advertisement

Ha Gáspár papnak megy, akkor 3 éven belül belelátom a hollywoodi, de minimum közös európai finanszírozású nagyjátékfilmet a sztoriba. De a szöveg alapján az sem kizárt, hogy az Empower a Child önkénteseként szolgálja majd az Urat. Megkérdeztem tőlük, ha válaszolnak, megírom.

(via Hír24)

Share This Story

Get our newsletter