Egy ugandai kereszt√©ny seg√©lyszervezet Facebookj√°n m√°r m√°jus 23-√°n visszavonult labdar√ļg√≥nak nevezt√©k. Ott tan√≠tott focizni szeg√©ny afrikai gyerekeket.

Kor√°bbi profi focista Magyarorszorsz√°gr√≥l, aki az√©rt vonult vissza, mert az Isten h√≠vta, hogy szolg√°lja az Ňź kir√°lys√°g√°t.

Ezt √≠rja r√≥la m√°jus 23-ai bejegyz√©s√©ben az Empower a Child Uganda nevŇĪ amerikai kereszt√©ny seg√©lyszervezet bejegyz√©se, k√©t fot√≥ k√≠s√©ret√©ben, amiken Orb√°n G√°sp√°r mez√≠tl√°b j√°tszik gyerekekkel.

Vagyis Orb√°n G√°sp√°r eszerint egy√°ltal√°n nem a fociv√©b√© d√∂ntŇĎje ut√°ni m√©diafigyelem miatt vonult volna vissza. Ezt a verzi√≥t erŇĎs√≠ti valamennyire, hogy egy, az Orb√°n csal√°d ismerŇĎseivel kapcsolatot tart√≥ koll√©g√°m e h√≠rtŇĎl f√ľggetlen√ľl mondta azt tegnap, hogy G√°sp√°r √°ll√≠t√≥lag m√°r egy j√≥ h√≥napja bejelentette a dolgot.

Ha G√°sp√°r papnak megy, akkor 3 √©ven bel√ľl belel√°tom a hollywoodi, de minimum k√∂z√∂s eur√≥pai finansz√≠roz√°s√ļ nagyj√°t√©kfilmet a sztoriba. De a sz√∂veg alapj√°n az sem kiz√°rt, hogy az Empower a Child √∂nk√©ntesek√©nt szolg√°lja majd az Urat. Megk√©rdeztem tŇĎl√ľk, ha v√°laszolnak, meg√≠rom.

Advertisement

(via Hír24)