Hozz√°vetŇĎleg huszon√∂t 7-13 √©ves gyermek vett r√©szt gy√°rl√°togat√°son a Kinja Kft. √©s a Cink.hu termeiben. A XIII. Ker√ľleti K√∂zszolg√°ltat√≥ Zrt. ‚Äď Kultur√°lis Div√≠zi√≥ √°ltal szervezett ny√°ri napk√∂zis t√°bor keret√©ben √©rkeztek hozz√°nk, √©s Orosz P√©ter szak√©rtŇĎ kalauzol√°s√°val tekintettek meg benn√ľnket.

T√∂k j√≥ volt l√°tni, hogy t√∂bbeket is igaz√°n √©rdekelt, amit l√°ttak ‚Äď v√°laszolta k√©rd√©semre Orosz P√©ter. ‚Äď √ögy √©reztem, van, aki az eg√©sz napot is sz√≠vesen itt t√∂lt√∂tte volna ‚Äď tette hozz√°. Orosz P√©ter szeme k√ľl√∂n√∂sen akkor csillant fel, amikor az egyik gyerekrŇĎl kider√ľlt, hogy rendk√≠v√ľl fiatal kora ellen√©re m√°ris tumblr-ezik.

A l√°togat√°s egyik nagy sikerŇĪ k√ľl√∂nlegess√©ge volt, hogy Etele vizu√°lisan is bejelentkezett New Yorkb√≥l. Megfigyelhett√©k a t√°boroz√≥k ezenfel√ľl a lepk√©nket is. M√©g itt van ugyanis.

B√≠zunk benne, hogy az iskol√°sok √©letre sz√≥l√≥ √©lm√©nnyel gazdagodtak, √©s rem√©lj√ľk, hogy √©vek ‚Äď vagy tal√°n egy-k√©t √©vtized? ‚Äď m√ļlt√°n tal√°n lesznek k√∂zt√ľk, akik ezt az izgalmas √©s sz√≥rakoztat√≥ p√°ly√°t v√°lasztj√°k, amelyen mi is haladunk.

Advertisement

Petr√°ny M√°t√© az angol nyelvtud√°s fontoss√°g√°t hangs√ļlyozza

Advertisement

Orosz Péter lepkét mutat

A monitoron a New Yorkban tart√≥zkod√≥ Etele ter√ľl el

Fotók: Nagy Attila/Cink