This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Irtó szórakoztatóan írnak az év verekedéséről, pirózásáról, zsidózásáról és négerezéséről is

Illustration for article titled Irtó szórakoztatóan írnak az év verekedéséről, pirózásáról, zsidózásáról és négerezéséről is

Tudtad, mi volt az év utcai verekedése? Hallottál róla, hogy a ZTE balfácán fanatikusait egymás után jól összeverte előbb a Vasas, aztán az Újpest? Hogy fradista és honvédos huligánok tucatjai hevertek leütve egy elhagyatott réten?

Advertisement

Az év sportújságrói eddig a fociultrák. Nagyon furcsa, szinte bűnös szórakozás olyanok írásán jól mulatni, akik undorító rasszisták közben, de mit tegyek, ha egyszer hibátlan sportújságírók is? Az Ultras Liberi fanatikusoldal összeszedte a múlt év legnagyobb pillanatait ultraszempontból. Hibátlan cikk, remek videók, felhőtlen félóra minden meccsre járónak és fociszeretőnek, és nemcsak a verőlegények haverjainak.

Én tök régóta járok meccsre, lelkes vagyok, de nem ultra, hanem tápos MTK-s, úgyhogy mégcsak nem is hallottam arról, hogy ustawkának hvják, amikor előre megbeszélt helyen összegyűlik két egyforma méretű, 20-30 fős ultracsapat, és megverekszenek. A fenti képen az látható, ahogy a fehér pólós kispestieket egy perc alatt letarolja a Fradi-boxcsapat. Ez egyben a magyar nyelvű sajtóban valaha megjelent legfaszább fotónovella.

Advertisement

A cikkben olyan csemegék vannak, mint a kis blokk a Makó megye II.-es csapatának Lángszórós Alakulatáról, illetve a Rudolf Gergelyes szóvicc, miszerint Rudolf Fairgely, mert annyira sportszerű volt, hogy nem alázta meg a kapuba álltott mezőnyjátékost, és neki sem tudott gólt lőni.

A linkért örök hálánk Upponyinak, a távolba szakadt DVTK-fanatikusnak, az ő kedvéért iderakom, mi nyerte meg az Év szurkolása címet:

Share This Story

Get our newsletter