Irtó szórakoztatóan írnak az év verekedéséről, pirózásáról, zsidózásáról és négerezéséről is

Tudtad, mi volt az év utcai verekedése? Hallottál róla, hogy a ZTE balfácán fanatikusait egymás után jól összeverte előbb a Vasas, aztán az Újpest? Hogy fradista és honvédos huligánok tucatjai hevertek leütve egy elhagyatott réten?

Az év sportújságrói eddig a fociultrák. Nagyon furcsa, szinte bűnös szórakozás olyanok írásán jól mulatni, akik undorító rasszisták közben, de mit tegyek, ha egyszer hibátlan sportújságírók is? Az Ultras Liberi fanatikusoldal összeszedte a múlt év legnagyobb pillanatait ultraszempontból. Hibátlan cikk, remek videók, felhőtlen félóra minden meccsre járónak és fociszeretőnek, és nemcsak a verőlegények haverjainak.

Advertisement

Én tök régóta járok meccsre, lelkes vagyok, de nem ultra, hanem tápos MTK-s, úgyhogy mégcsak nem is hallottam arról, hogy ustawkának hvják, amikor előre megbeszélt helyen összegyűlik két egyforma méretű, 20-30 fős ultracsapat, és megverekszenek. A fenti képen az látható, ahogy a fehér pólós kispestieket egy perc alatt letarolja a Fradi-boxcsapat. Ez egyben a magyar nyelvű sajtóban valaha megjelent legfaszább fotónovella.

A cikkben olyan csemegék vannak, mint a kis blokk a Makó megye II.-es csapatának Lángszórós Alakulatáról, illetve a Rudolf Gergelyes szóvicc, miszerint Rudolf Fairgely, mert annyira sportszerű volt, hogy nem alázta meg a kapuba álltott mezőnyjátékost, és neki sem tudott gólt lőni.

A linkért örök hálánk Upponyinak, a távolba szakadt DVTK-fanatikusnak, az ő kedvéért iderakom, mi nyerte meg az Év szurkolása címet:

Share This Story

Get our newsletter