Egy örző-védőként elhelyezkedett emigráns alakította meg a szervezetet, a kiérkező potenciális betyárokat is ide szokta beszervezni. Mára már ők biztosítanak magyar bulikat is.

Izgalmas interjú jelent meg a szélsőjobboldali betyarsereg.hu-n az írországi rohamcsapat megalakulásáról. A helyi vezér itthon eredetileg nem volt rohamosztagos, az elbeszélése szerint azután állt szélsőségesnek, hogy a barátaival rájuk támadt egy csapat fegyveres cigány, az ezt követő perben pedig őket is elítélték. Emigrált, biztonsági embernek állt és most már sejtet szervez.

Advertisement

Ironikus, hogy hazajönni viszont az Íroroszágban tapasztalható undorító liberalizmus és az ebből következő, szinte kötelező buziság ellenére nem akar.

Hogy hogyan alakította meg kint a rasszista szervezetet?

Milyen szervezési feladatokkal szedted össze a harcos magyarokat odakint és hogyan sikerült onnan kapcsolatba lépni a sereggel?

Nem volt nehéz felismerni magát a tényt, hogy igen nagy az igény a jó kiállású magyar legényekre itt ebben a szakmában, tehát elkezdtem importálni a barátaimat aztán ismerősöket. Később az ő ismerőseiket a végén pedig már vad idegenek is megtaláltak, hogy tudok-e nekik segíteni, szóval egy év múlva már supervisor-ként, mind a két munkahelyen a barátaimból verbuvált csapatokkal dolgozva igen színvonalas munkát tudtunk végezni. Mellesleg pedig egy szép számú magyar kolónia kialakulását is elősegítettük, egy hasonló gondolkodású, világnézetű, sportos életmódot folytató kemény maggal. Persze megismerkedtünk a már itt élő magyarokkal is, így pár év alatt egy szinte minden itt élő magyart behálózó kapcsolatrendszer alakult ki. Mivel Magyarország különböző részeiről származunk ezért otthon is szinte mindenhol van ismerős most már. A sereggel úgy sikerült kapcsolatot létesítenem, hogy a húgom egy ideig az egyik klán fejének a vállalkozásában dolgozott és ő mivel tisztán látta, hogy egy húron pendülünk bemutatott minket egymásnak. Persze pillanatok alatt megtaláltuk a közös hangot és úgy döntöttük nemzetközi vizekre tereljük a nagyon is nemzeti mozgalmunkat.

Na de mit csinálnak a mindennapokban? Erre eléggé ködös választ adott a betyárfőnök:

Próbáljuk a betyárbecsületet szélesebb körben népszerűsíteni, hogy az újonnan érkező magyarok kiszolgáltatottságát például ne használják ki mások. Hogy magyar magyarnak ne vájja ki a szemét, vagy, hogy más nemzetiségek ne tipporják honfitársaink jogait, vagy akár önbecsülését. Volt, hogy "magyar party" rendezvényszervezői kértek fel minket az esemény biztosításra. Egy idő után ezek a dolgok már maguktól mennek és legtöbbször a sértettek maguk keresnek meg minket az orvoslásra váró problémájukkal.

Advertisement

Bár az interjú érdekes, őszintén szólva a legjobb ez az illusztráció volt benne:

Share This Story

Get our newsletter