Nem, most nem az van megint, hogy p√©nz √©rkezett a Fritz-kol√°t√≥l √©s kell √≠rnom egy x-es posztot, hanem hogy a Coca-Cola, igen, az a Coca-Cola elind√≠tja ebben a h√≥napban, kiz√°r√≥lag Argent√≠n√°ban a Coca-Cola Life nevŇĪ italt, ami akkora hippis√©g, hogy nyugodtan lehet organikusnak h√≠vni.

A Coca-Cola Life a sz√∂veg szerint kiz√°r√≥lag term√©szetes alapanyagokb√≥l k√©sz√ľlt, alacsony a kal√≥riatartalma √©s teljesen √ļjrafeldolgozhat√≥, n√∂v√©nyekbŇĎl k√©sz√ľlt a doboza. Cukor van benne √©s j√°zminpak√≥ca-alap√ļ √©des√≠tŇĎszer. A j√°zminpak√≥c√°nak egyszerŇĪbb neve a szt√≠via, egy√©bk√©nt, de a j√°zminpak√≥ca annyira j√≥ n√©v b√°rminek, hogy √≠gy fogom elnevezni a l√°nyom, aki majd kiskor√°t√≥l kezdve festeni fog, egyetemre pedig a MOME-ra fog j√°rni textiles szakra. Senki nem fogja onnan kin√©zni.

Vissza a kólára.

A beharangoz√≥ szerint feleannyi kal√≥ria van benne. A Coca-Cola Life-ot egyelŇĎre majd csak Argentin√°ban lehet kapni, de ha gondolom ott fogyni fog (...mint a cukor, ho ho h√≥), akkor az eg√©sz vil√°gon √°rulni fogj√°k. Kiv√©ve ha ez lesz az √ļj New Coke.

Advertisement

N√©zz√©tek meg a rekl√°mj√°t, azt√°n meg figyelj√©tek meg benne, hogy mennyire erŇĎltetik a term√©szet fogalm√°t benne, nem csak a helysz√≠nekkel, hanem a sz√≠nekkel √©s a ruh√°kkal. A kertben √ľlŇĎ kisgyerekek, az esŇĎben √°ll√≥ f√©rfi, a mezŇĎre huppan√≥ p√°r, mintha ez az √ļj k√≥la egyenesen egy r√ľgybŇĎl fakadt volna elŇĎ, harmattal vizezt√©k volna √©s a tavasz b√°rsonyos illata √©des√≠ten√©. Ugyanez igaz az argent√≠n honlapra is, ami jobban hasonl√≠t egy biobolt√©ra, mint egy fut√≥szalagon k√©sz√≠tett cukros italra.

via Next Nature