Ha kij√≥zanodt√°l, mars forgatni: janu√°r 1-tŇĎl 31-ig v√°rjuk a vide√≥kat √©s gifeket az √Črkez√©s p√°ly√°zatra, ahol egymilli√≥ forintot nyerhetsz. Szab√°lyok, r√©szletek, minden itt.

R√∂viden annyi a feladat, hogy k√©sz√≠ts tetszŇĎleges mozg√≥k√©pes technik√°val egy maximum 30 m√°sodperces politikai kamp√°nyfilmet, ami bemutatja, hogy milyen lenne Magyarorsz√°g, ha kir√°ly hely lenne. Szily L√°szl√≥ k√©t posztban is √≠rt a t√©m√°r√≥l r√©szletesebben, olvasd el azokat is.

Advertisement

A k√©sz anyagb√≥l k√©sz√≠ts egy posztot saj√°t Kinja-oldaladon ‚Äď ide k√∂zvetlen√ľl csak gifet tudsz felt√∂lteni, vide√≥t nem, ut√≥bbit tedd fel a Youtube-ra vagy a Vime√≥ra √©s √°gyazd be ‚Äď majd k√ľldd el nek√ľnk az erkezes@cink.hu c√≠mre. Mi ezeket √°t fogjuk emelni a h√≥nap v√©g√©n az erkezes.cink.hu al√°, febru√°r 1-tŇĎl pedig indulhat a kamp√°ny! Egy h√≥napod lesz r√°, hogy tetszŇĎleges eszk√∂zzel v√©gy r√° min√©l t√∂bb embert, hogy nyomjon egy kinj√°s ‚ėÖ-ot a vide√≥dra, √≠gy:

Advertisement

Aki a legt√∂bb csillagot √∂sszegyŇĪjti febru√°r 28-ig, annak adunk nyolcsz√°zezer forintot.

Az egymilli√≥s d√≠jalap marad√©k k√©tsz√°zezer forintj√°t a h√°rom n√©gytag√ļ szakmai zsŇĪrink √°ltal legjobbnak √≠t√©lt munka k√©sz√≠tŇĎj√©nek adjuk. Ňźk fognak d√∂nteni:

Mindezt r√©szletesebben elolvashatod a hivatalos versenyszab√°lyzatban is. Ha valami nem vil√°gos, k√©rdezz itt, egy√©bk√©nt meg porold le a kamer√°t, a gifk√©sz√≠tŇĎt √©s a gyurmafigur√°kat, √©s mutasd meg, hogy Magyarorsz√°g ak√°r kir√°ly hely is lehetne, ha rajtad m√ļlna.

Advertisement

Fot√≥: FenyŇĎ Bal√°zs