"V√©r√°t√∂mleszt√©sre szorul√≥ orrhang√ļ k√≥rista" - mondta Kir√°ly Viktor apja R√ļzsa Magdira, mert kiesett a fia. Kosztol√°nyi DezsŇĎ √≥ta nem h√≠vott itt senki senkit k√≥rist√°nak.

Kir√°ly Tam√°s, az √©nekes Kir√°ly testv√©rek apja behisztizett azon, hogy a fia, b√°r elŇĎtte nagy f√∂l√©nnyel vezetett, v√©g√ľl elbukta az Eurov√≠zi√≥ magyarorsz√°gi d√∂ntŇĎj√©t. Ez a sokkhat√°s kihozta belŇĎle a felh√°borodott Sz√©p ErnŇĎbe oltott Gyurcs√°nyt, √©s a k√∂vetkezŇĎt kommentelte a Facebookra:

‚ÄěTetszik a ¬ĽmŇĪ¬ę v√©sznŇĎ, hab√°r √©n ink√°bb egy orrhang√ļ k√≥ris¬≠t√°nak h√≠vn√°m. Ha lehetŇĎs√©ge lenne √ļjrasz√ľletni, m√©g akkor is v√©r√°t√∂mleszt√©sre lenne sz√ľks√©ge, hogy megk√∂zel√≠tse Lind√°t. Opportunista seggnyal√≥!"

Touch√©! Mindezt az√©rt, mert R√ļzsa Magdi nulla pontot adott. Engem a dolog teol√≥giai-orvosi r√©sze √©rdekel a legjobban. A kirohan√°sb√≥l kik√∂vetkeztethetŇĎen Kir√°ly Tam√°s hindu lehet vagy buddhista, aki hisz a l√©lekv√°ndorl√°sban. R√ļzsa Magdi lelk√©nek v√°ndorl√°s√°ban viszont k√©telkedik, teh√°t, b√°r √©n nem vagyok a l√©lekv√°ndorl√°s m√©lyebb ismerŇĎje, gondolom arra c√©loz, hogy a nulla pont akkora bŇĪn, hogy R√ļzsa nem fog √ļjj√°sz√ľletni. De itt l√©p be a Dr House-vonal: ki az, aki √©pphogy √ļjjsz√ľlethet, de ut√°na azonnali v√©rcser√©re szorul?

Megk√©rn√©m buddhista, hindu, vagy b√°rmilyen m√°s vall√°s√ļ, de a reinkarn√°ci√≥ban h√≠vŇĎ olvas√≥inkat, illetve a jelenl√©vŇĎ orvosokat, hogy magyar√°zz√°k el, mire gondolhatott Kir√°ly teol√≥gus! HALL√ď, VAN K√ĖZTETEK ORVOS????

Advertisement

(via borsonline.hu)