This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Ilyet énekesapuka nem mondott magyar zsűritagra a millennium óta

"Vérátömlesztésre szoruló orrhangú kórista" - mondta Király Viktor apja Rúzsa Magdira, mert kiesett a fia. Kosztolányi Dezső óta nem hívott itt senki senkit kóristának.

Advertisement

Király Tamás, az énekes Király testvérek apja behisztizett azon, hogy a fia, bár előtte nagy fölénnyel vezetett, végül elbukta az Eurovízió magyarországi döntőjét. Ez a sokkhatás kihozta belőle a felháborodott Szép Ernőbe oltott Gyurcsányt, és a következőt kommentelte a Facebookra:

„Tetszik a »mű« vésznő, habár én inkább egy orrhangú kóris­tának hívnám. Ha lehetősége lenne újraszületni, még akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége, hogy megközelítse Lindát. Opportunista seggnyaló!"

Advertisement

Touché! Mindezt azért, mert Rúzsa Magdi nulla pontot adott. Engem a dolog teológiai-orvosi része érdekel a legjobban. A kirohanásból kikövetkeztethetően Király Tamás hindu lehet vagy buddhista, aki hisz a lélekvándorlásban. Rúzsa Magdi lelkének vándorlásában viszont kételkedik, tehát, bár én nem vagyok a lélekvándorlás mélyebb ismerője, gondolom arra céloz, hogy a nulla pont akkora bűn, hogy Rúzsa nem fog újjászületni. De itt lép be a Dr House-vonal: ki az, aki épphogy újjszülethet, de utána azonnali vércserére szorul?

Advertisement

Megkérném buddhista, hindu, vagy bármilyen más vallású, de a reinkarnációban hívő olvasóinkat, illetve a jelenlévő orvosokat, hogy magyarázzák el, mire gondolhatott Király teológus! HALLÓ, VAN KÖZTETEK ORVOS????

(via borsonline.hu)

Share This Story

Get our newsletter