"A gruppen alatt m√°r hallhat√≥ volt a konyh√°b√≥l egy malac hangja, √≠gy nem volt meglepet√©s, amikor a cing√°r behozott egyet." Egy koll√©giumi porn√≥n√©z√©s t√∂rt√©nete. A 2010-es √©vek legmocskosabb √©s legviccesebb visszaeml√©kez√©se az undor√≠t√≥ porn√≥ hazai hŇĎskor√°ra. Csak akkor olvasd tov√°bb, ha b√≠rod a szennyet!

Sose volt ilyen trágárul mocskos tartalom a Cinken, de Retisonic fantasztikus Tumblr-es történetmesélésének képtelen voltam ellenállni. Na, annyira nem is akartam.

Ember√ľnk 94-t√≥l volt koll√©gista, amikor porn√≥hoz m√°r laz√°n hozz√° lehetett f√©rni Magyarorsz√°gon. Nagy fejlŇĎd√©s volt ez p√°r √©v alatt, hiszen amikor 88-89-ben katona voltam, annyira nem volt k√∂nnyen el√©rhetŇĎ a porn√≥, hogy az √©lelmesek m√°r a lenti laktanya kapuj√°ban megvett√©k az √ļjs√°gost√≥l a Reformot a h√°ts√≥ oldal nyomorult cs√∂cs√∂s k√©pe miatt, az igaz√°n √©lelmesek meg 50 forint√©rt √°rult√°k a nyugati porn√≥magazinokb√≥l kiv√°gott k√©pek darabj√°t. Egy piros Marlboro volt 51 forint.

Retisonic szobat√°rsa extr√©mporn√≥-kazett√°k √°rus√≠t√°s√°b√≥l √©lt. Darabja t√≠zezer forint volt, ami nagyj√°b√≥l olyan, mintha ma sz√°zezerbe ker√ľlne. De sohasem engedte, hogy belen√©zzenek b√°rmelyik filmbe. K√©t √©vig b√≠rta, azt√°n megt√∂rt. Itt √°tadn√°m a sz√≥t a mes√©lŇĎnek:

Azt hiszem k√©t √©v ut√°n m√°r olyan nyom√°st helyezt√ľnk a szobat√°rsamra, hogy beleegyezett, hogy az egyik kazett√°ba belen√©zhet√ľnk. A filmet ŇĎ sem l√°tta m√©g (elmond√°sa szerint sosem n√©zte meg ŇĎket), csak annyit tudott r√≥la, hogy √°llatos. Nek√ľnk ennyi el√©g volt, mert tudtuk, hogy nem egy sima √°llatos film lesz, hanem DURVA √°llatos! Persze mai fejjel, amikor m√°r b√°rmit meg lehet n√©zni az interneten, megmosolyogtat√≥, hogy ennyit harcoltunk egy ilyen h√ľlyes√©g√©rt, de ez akkoriban hatalmas dili volt! Eml√©kszem, hogy tr√ľkkel csaltuk ki Bang√≥ Laci b√°t√≥l, a gondnokt√≥l a k√≥ter egyetlen vide√≥j√°t (trivia: Bang√≥ Laci b√° 2007-ben bejel√∂lt az iwiwen, nem kicsit hat√≥dtam meg!). A m√°sodik emeleti t√©v√©szob√°ba ment√ľnk, √©s az ajt√≥t asztalokkal √©s sz√©kekkel elbarik√°doztuk, mert kurva ciki lett volna, ha pont j√∂n valami csaj V√©szhelyzetet n√©zni. Elind√≠tottuk a filmet, j√∂tt is a fŇĎc√≠m:

FILMSZ√ćNH√ĀZUNK BEMUTATJA: KUTY√ĀVAL AZ √ĀGYBAN

El√©gg√© spoileres c√≠m volt, mert gyakorlatilag ennyi volt a t√∂rt√©nete a filmnek, persze fantasztikus k√∂r√≠t√©ssel. A helysz√≠n egy nyomaszt√≥ panellak√°s volt, ahol egy kanap√©n k√©t el√©gg√© ig√©nytelen nŇĎ besz√©lgetett meztelen√ľl a TEGNAPI FRADI MECCSRŇźL! P√°r sz√≥t v√°ltottak LIPCSEIRŇźL, majd a l√©nyegre t√©rtek, elŇĎsz√∂r csak egym√°ssal tipi-tapi meg nyili-nyali, de azt√°n megjelent egy nagytestŇĪ kutya, akivel ugyanez, csak szipi-szopival meg digi-dugival kieg√©sz√ľlve. Mi, akik m√°r l√°ttunk Extra Bizarrt, el√©gg√© csal√≥dottak voltunk, mert ez minden volt, csak nem DURVA. Az egyetlen j√≥ dolog a filmben az operatŇĎr-rendezŇĎ volt, akit mi csak FŇĎn√∂knek h√≠vtunk, mert folyamatosan adta az utas√≠t√°sokat. M√°r nem eml√©kszem pontosan, hogy miket, de valami ilyesmi st√≠lusban: Dugd fel a bonbont! Ne oda, a seggedbe! Erotikusabban! Egyszer meg is jelent a sz√≠nen, de nagy csal√≥d√°s volt, mert egy ilyen nagyhas√ļ, zs√≠roshaj√ļ, negyvenes tah√≥ volt.:((( A filmnek gyorsan v√©ge is lett, √©s mi m√°r menni akartunk, de a d√≠ler sr√°c meggyŇĎz√∂tt minket, hogy a k√∂vetkezŇĎ film tuti jobb lesz. √Čs milyen igaza volt!

A helysz√≠n ugyanaz a nyomaszt√≥ panel, csak a h√°l√≥szoba, √©s ugyanaz a k√©t ig√©nytelen nŇĎ, kieg√©sz√ľlve k√©t faszival, akik k√∂z√ľl az egyik a FŇźN√ĖK (a m√°sik egy cing√°r, fogatlan proli)! ElŇĎsz√∂r term√©szetesen egy laza gruppen, amit √°tp√∂rgett√ľnk, mert el√©gg√© lehangol√≥ volt. A gruppen alatt m√°r hallhat√≥ volt a konyh√°b√≥l egy malac hangja, √≠gy nem volt meglepet√©s, amikor a cing√°r behozott egy kisebb malacot. S√ľldŇĎt, azt hiszem √≠gy mondj√°k. Azon gondolkoztunk, hogy vajon most mi j√∂n, tippelgett√ľnk, de senki nem tal√°lta el a forgat√≥k√∂nyvet, mert akkora csavar volt benne! Mert nem √°m a nŇĎk vett√©k kezel√©sbe a malacot, hanem a f√©rfiak!!! FŇĎn√∂k lefogta, a cing√°r meg (√≥vszerrel, mert fŇĎ a biztons√°g) seggberakta!!! √Čs itt hangzott el a filmt√∂rt√©net legnagyobb besz√≥l√°sa!

Advertisement

Amit nem fogok itt elszpojlerezni, az eredeti t√∂rt√©netet am√ļgy is √©rdemes v√©gigolvasni. Igen sz√≥rakoztat√≥, ha az ember kedveli az ocsm√°nys√°got, √©s t√∂k√©letes forgat√≥k√∂nyv lenne egy k√©pzeletbeli Szomjas Gy√∂rgy-porn√≥hoz.

Ha viszont megvan valakinek ez a Kuty√°val az √°gyban, felt√∂lthetn√© a kedvem√©rt a Youtube-ra a rettentŇĎ esem√©nyeket megelŇĎzŇĎ, besz√©lgetŇĎs r√©szt, mert, bevallom, az √°llatokkal val√≥ szexel√©s egy√°ltal√°n nem √©rdekel, az viszont ann√°l ink√°bb, miket mondtak Lipcsei PetirŇĎl meg a Fradi-meccsrŇĎl!