​Ilyen volt az extrém pornó Magyarországon a 90-es években (18+)

Illustration for article titled ​Ilyen volt az extrém pornó Magyarországon a 90-es években (18+)

"A gruppen alatt már hallható volt a konyhából egy malac hangja, így nem volt meglepetés, amikor a cingár behozott egyet." Egy kollégiumi pornónézés története. A 2010-es évek legmocskosabb és legviccesebb visszaemlékezése az undorító pornó hazai hőskorára. Csak akkor olvasd tovább, ha bírod a szennyet!

Advertisement

Sose volt ilyen trágárul mocskos tartalom a Cinken, de Retisonic fantasztikus Tumblr-es történetmesélésének képtelen voltam ellenállni. Na, annyira nem is akartam.

Emberünk 94-tól volt kollégista, amikor pornóhoz már lazán hozzá lehetett férni Magyarországon. Nagy fejlődés volt ez pár év alatt, hiszen amikor 88-89-ben katona voltam, annyira nem volt könnyen elérhető a pornó, hogy az élelmesek már a lenti laktanya kapujában megvették az újságostól a Reformot a hátsó oldal nyomorult csöcsös képe miatt, az igazán élelmesek meg 50 forintért árulták a nyugati pornómagazinokból kivágott képek darabját. Egy piros Marlboro volt 51 forint.

Advertisement

Retisonic szobatársa extrémpornó-kazetták árusításából élt. Darabja tízezer forint volt, ami nagyjából olyan, mintha ma százezerbe kerülne. De sohasem engedte, hogy belenézzenek bármelyik filmbe. Két évig bírta, aztán megtört. Itt átadnám a szót a mesélőnek:

Azt hiszem két év után már olyan nyomást helyeztünk a szobatársamra, hogy beleegyezett, hogy az egyik kazettába belenézhetünk. A filmet ő sem látta még (elmondása szerint sosem nézte meg őket), csak annyit tudott róla, hogy állatos. Nekünk ennyi elég volt, mert tudtuk, hogy nem egy sima állatos film lesz, hanem DURVA állatos! Persze mai fejjel, amikor már bármit meg lehet nézni az interneten, megmosolyogtató, hogy ennyit harcoltunk egy ilyen hülyeségért, de ez akkoriban hatalmas dili volt! Emlékszem, hogy trükkel csaltuk ki Bangó Laci bától, a gondnoktól a kóter egyetlen videóját (trivia: Bangó Laci bá 2007-ben bejelölt az iwiwen, nem kicsit hatódtam meg!). A második emeleti tévészobába mentünk, és az ajtót asztalokkal és székekkel elbarikádoztuk, mert kurva ciki lett volna, ha pont jön valami csaj Vészhelyzetet nézni. Elindítottuk a filmet, jött is a főcím:

FILMSZÍNHÁZUNK BEMUTATJA: KUTYÁVAL AZ ÁGYBAN

Eléggé spoileres cím volt, mert gyakorlatilag ennyi volt a története a filmnek, persze fantasztikus körítéssel. A helyszín egy nyomasztó panellakás volt, ahol egy kanapén két eléggé igénytelen nő beszélgetett meztelenül a TEGNAPI FRADI MECCSRŐL! Pár szót váltottak LIPCSEIRŐL, majd a lényegre tértek, először csak egymással tipi-tapi meg nyili-nyali, de aztán megjelent egy nagytestű kutya, akivel ugyanez, csak szipi-szopival meg digi-dugival kiegészülve. Mi, akik már láttunk Extra Bizarrt, eléggé csalódottak voltunk, mert ez minden volt, csak nem DURVA. Az egyetlen jó dolog a filmben az operatőr-rendező volt, akit mi csak Főnöknek hívtunk, mert folyamatosan adta az utasításokat. Már nem emlékszem pontosan, hogy miket, de valami ilyesmi stílusban: Dugd fel a bonbont! Ne oda, a seggedbe! Erotikusabban! Egyszer meg is jelent a színen, de nagy csalódás volt, mert egy ilyen nagyhasú, zsíroshajú, negyvenes tahó volt.:((( A filmnek gyorsan vége is lett, és mi már menni akartunk, de a díler srác meggyőzött minket, hogy a következő film tuti jobb lesz. És milyen igaza volt!

A helyszín ugyanaz a nyomasztó panel, csak a hálószoba, és ugyanaz a két igénytelen nő, kiegészülve két faszival, akik közül az egyik a FŐNÖK (a másik egy cingár, fogatlan proli)! Először természetesen egy laza gruppen, amit átpörgettünk, mert eléggé lehangoló volt. A gruppen alatt már hallható volt a konyhából egy malac hangja, így nem volt meglepetés, amikor a cingár behozott egy kisebb malacot. Süldőt, azt hiszem így mondják. Azon gondolkoztunk, hogy vajon most mi jön, tippelgettünk, de senki nem találta el a forgatókönyvet, mert akkora csavar volt benne! Mert nem ám a nők vették kezelésbe a malacot, hanem a férfiak!!! Főnök lefogta, a cingár meg (óvszerrel, mert fő a biztonság) seggberakta!!! És itt hangzott el a filmtörténet legnagyobb beszólása!

Advertisement

Amit nem fogok itt elszpojlerezni, az eredeti történetet amúgy is érdemes végigolvasni. Igen szórakoztató, ha az ember kedveli az ocsmányságot, és tökéletes forgatókönyv lenne egy képzeletbeli Szomjas György-pornóhoz.

Ha viszont megvan valakinek ez a Kutyával az ágyban, feltölthetné a kedvemért a Youtube-ra a rettentő eseményeket megelőző, beszélgetős részt, mert, bevallom, az állatokkal való szexelés egyáltalán nem érdekel, az viszont annál inkább, miket mondtak Lipcsei Petiről meg a Fradi-meccsről!

Share This Story

Get our newsletter