This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Ilyen viccesen szívatta meg az indexes a náci levélírót

Illustration for article titled Ilyen viccesen szívatta meg az indexes a náci levélírót

Német Tamás ötcsillagos válaszával azonnal befogta a sötét alak száját. Úgy, hogy nem durvult, sőt annál inkább viccelt.

Advertisement

Online újságíróként az ember a munkaideje nem kis részét fordítja az ostoba náci olvasók leveleinek elolvasására. A nácizmusban a mi szempontunkból egyáltalán nem az a legrosszabb, hogy embertelen vagy gonosz lenne, hanem az, hogy végtelenül unalmas. Tikkasztó. Reménytelen.

Sokszáz ilyen levelet elolvastam életemben, de nem járok lényegesen előbb, mint aki még egyet sem. Mert ilyenből ha olvastál egyet, olvastad mindet.

Advertisement

Német mindezek ellenére megropogtatta az ujjait, és a tizenegyezredik levélre mégis válaszolt. Kiváncsi vagyok, hogy a feladó még mindig értelmezni próbálja-e, vagy azonnal az asztalra csapott dühében.

Update:

A poszt már el volt mentve, amikor az olvasó, most az előbb, válaszolt Németnek. Megérte várni, kiderült ugyanis, hogy ezt a választ még ő is értékelte!

Advertisement
Illustration for article titled Ilyen viccesen szívatta meg az indexes a náci levélírót

Share This Story

Get our newsletter