Egyr√©szt van egy viszonylag √ļj h√≠r, miszerint j√∂nnek az oroszok, vagyis a magyar futballv√°logatott november 18-√°n Fabio Capello csapat√°val j√°tszik majd bar√°ts√°gosan. M√°sr√©szt a magyar sz√∂vets√©gi kapit√°ny nyilatkozott az MTI-nek a borzalmas fer√∂eri 1-0-r√≥l.

Posztolom, mert tanulságos, igaz, tolódásról nincs szó benne:

Nagyon elf√°radtam ebben a k√©t h√©tben, ilyen szenved√©st m√©g nem √©ltem √°t, mint a keddi. Nem erre k√©sz√ľlt√ľnk, teljesen m√°s felfog√°sban j√°tszottak, mint amire sz√°m√≠tottunk. A j√°t√©kosok nem is akartak √∂r√ľlni, nekem kellett r√°juk sz√≥lnom, hogy a n√©gy pont megvan, igenis √∂r√ľljenek neki, mert errŇĎl sz√≥l a profi futball. Ha egy ilyen meccset megnyersz, az erŇĎt adhat a folytat√°sra.

Advertisement

Mondta azt is, hogy a csapat k√ľzd√∂tt-hajtott, de nem volt j√°t√©k. Ebben szerinte neki is van szerepe, mert lehet, hogy eredm√©nyesebbek lettek volna, ha f√°radtan is, de t√∂bb olyan j√°t√©kos l√©p p√°ly√°ra, aki Bukarestben is futballozott. Ňźk egyheti munk√°val a h√°tuk m√∂g√∂tt tal√°n √∂sszeszokottabbak lettek volna.

D√°rdai szerint tov√°bbra is alapvetŇĎ, hogy meglesz-e a h√°rom pont a finnek ellen ‚Äď nov. 14-√©n ‚Äď, ut√°na esetleg lehet majd sz√°molgatni √©s a folytat√°sr√≥l besz√©lgetni.

Advertisement

Fotó: Illyés Tibor/MTI