This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Ilyen szövegkörnyezetben először írta le a nevemet Bayer Zsolt

Illustration for article titled Ilyen szövegkörnyezetben először írta le a nevemet Bayer Zsolt

Én sem nagyon szoktam az övét, és nem is csak azért, mert a médiás témákat Szily kolléga sokkal jobban csinálja. Tulajdonképpen nem is tudom, örüljek-e a változásnak, vagy sem.

Advertisement

Idézet a Magyar Hírlapból:

De a falka már vadászfalka, már betörte a ház ajtaját, ablakát, már vért akar látni. Soha, semmiben kiválót alkotni nem tudó, kígyóvállú, rossz külsejű, gyáva, irigy, sunyi, aljas, beteg lelkű, ostoba „médiagecik" hörögnek az Orbán család nyomában. HVG, 444.hu, Cink.hu, RTL Klub, ÉS; Tóta W., Gazda Albert, Szily László, Kovács Zoltán meg a Bolgár; a falka.

Advertisement

Gondolom, az Orbán Gáspárról írott utolsó posztom miatt kerültem fel a listára.

Advertisement

Azt hiszem, inkább nem örülök.

Bayert egyébként nagyon-nagyon régóta ismerem, amikor én a Kurírhoz kerültem 1991-ben, ő pont akkortájt ment át talán a Mai Naphoz. Fiatal kora ellenére nagy sztár volt abban a mezőnyben, okos, friss eszű, jó tollú srác, aprónak éreztem magamat mellette kis kezdő korrektorként. Később is találkoztunk néha, egyszer írtam egy szép pozitív cikket az amerikai úti- vagy milyen filmsorozatáról. Hosszú ideje nem futottunk össze személyesen.

Advertisement

[képünk illusztráció]

Share This Story

Get our newsletter