This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Ilyen masszív egy Filmalapos szerződés. Két óra, amíg aláírod.

Illustration for article titled Ilyen masszív egy Filmalapos szerződés. Két óra, amíg aláírod.

Mi kell ahhoz, hogy a filmednek pénzt adjon Andy Vajna? Például durva adminisztráció. A Víkend című készülő magyar thriller producerének például a képen látható hatalmas adag paksamétán kellett átrágnia magát.

A film producerei ma aláírták a Magyar Nemzeti Filmalapban a film támogatásáról szóló szerződést. (A filmet eddig egyéb forrásokból finanszírozták.) A támogatási szerződésre vonatkozó iratok a képen balra láthatók, Pusztai Ferenc pedig ezt a kb. 40 cm magas papírköteget fotózza. Az iratok minden oldalát alá kellett írni, ami ebben az esetben 2 óra 11 percen át tartott, Csortos Szabó Sándor időmérése szerint. :)

Advertisement

Írják a film tumblrjén. Filmes körökben mozgó ismerősöm a kétórás időmérésre csak annyit, mondott, hogy „és akkor még el sem olvasták!”

A Víkend című filmet Mátyássy Áron rendezi, a szereplők között ott van Gryllus Dorka és Árpa Attila is, és hiába állítja a film marketinggépezete, nem ez lesz az első magyar thriller.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter