Illustration for article titled Ilyen egy igazi internetes konzultáció

“Vannak akik azt mondják, hogy túl sok a pornó a dessen, ez visszafordíthatatlan kárt okoz ártatlan keresztény párkapcsolatokban, mások viszont azt mondják, hogy maszturbálni nem csak jó, de egészséges is. Önnek mi a véleménye?”

Advertisement

Hogy ne mindig a nyígás menjen meg a sok negatív szöveg arról, hogy így rossz, úgy nevetséges, pozitív példaként bemutatnék egy olyan netes konzultációs kérdéssort, ami érdemi kérdésekre keres valós válaszokat.

Mókusmaki felhasználó készítette, és a Tumblr magyar felhasználóinak netezési szokásait kutatja.

Advertisement

A kevésbé tájékozottaknak mondom, hogy a Tumblr egy közösségi oldalakra is hajazó mikroblogszolgáltató. A szövegben szerepel az a tolvajnyelvi szó, hogy “dess”, ami a dashboard beceneve. Ez az a nézet, ahol a felhasználók a követettjeik friss bejegyzéseit látják egymás alatt egy oldalon.

Beidézek két konzultációs kérdést válaszokkal, a többi az eredeti posztban nézhető meg.

Vannak akik azt mondják, hogy túl sok a pornó a dessen, ez visszafordíthatatlan kárt okoz ártatlan keresztény párkapcsolatokban, mások viszont azt mondják, hogy maszturbálni nem csak jó, de egészséges is. Önnek mi a véleménye?

a. Sok? Hülye vagy? Még több pornót a dessre!!4!

b. fap fap fap fap…

c. Recskázni/pöcöktetni jó!

d. Japán lányok egymás szájába hánynak, KLIKK.

Vannak akik azt mondják, hogy túl sok politikai hír és a politikusokat pellengérre állító mém/vicc és ez sérti az emberek politikai nézeteit. Mások szerint a politikusoknak a kurva anyjukat. Ön mit gondol?

a. Nekik bizony a kurva anyjukat!

b. Lámpavasra velük!

c. a + b

d. c + máglyahalál

A teszt nem tudományos, de pontosabb mindannál, amit hivatalos próbálkozásként eddig láttam.

Advertisement

(MTI Fotó: Balogh Zoltán)

Share This Story

Get our newsletter