‚ÄúVannak akik azt mondj√°k, hogy t√ļl sok a porn√≥ a dessen, ez visszaford√≠thatatlan k√°rt okoz √°rtatlan kereszt√©ny p√°rkapcsolatokban, m√°sok viszont azt mondj√°k, hogy maszturb√°lni nem csak j√≥, de eg√©szs√©ges is. √Ėnnek mi a v√©lem√©nye?‚ÄĚ

Hogy ne mindig a ny√≠g√°s menjen meg a sok negat√≠v sz√∂veg arr√≥l, hogy √≠gy rossz, √ļgy nevets√©ges, pozit√≠v p√©ldak√©nt bemutatn√©k egy olyan netes konzult√°ci√≥s k√©rd√©ssort, ami √©rdemi k√©rd√©sekre keres val√≥s v√°laszokat.

Mókusmaki felhasználó készítette, és a Tumblr magyar felhasználóinak netezési szokásait kutatja.

A kev√©sb√© t√°j√©kozottaknak mondom, hogy a Tumblr egy k√∂z√∂ss√©gi oldalakra is hajaz√≥ mikroblogszolg√°ltat√≥. A sz√∂vegben szerepel az a tolvajnyelvi sz√≥, hogy ‚Äúdess‚ÄĚ, ami a dashboard beceneve. Ez az a n√©zet, ahol a felhaszn√°l√≥k a k√∂vetettjeik friss bejegyz√©seit l√°tj√°k egym√°s alatt egy oldalon.

Advertisement

Beid√©zek k√©t konzult√°ci√≥s k√©rd√©st v√°laszokkal, a t√∂bbi az eredeti posztban n√©zhetŇĎ meg.

Vannak akik azt mondj√°k, hogy t√ļl sok a porn√≥ a dessen, ez visszaford√≠thatatlan k√°rt okoz √°rtatlan kereszt√©ny p√°rkapcsolatokban, m√°sok viszont azt mondj√°k, hogy maszturb√°lni nem csak j√≥, de eg√©szs√©ges is. √Ėnnek mi a v√©lem√©nye?

a. Sok? H√ľlye vagy? M√©g t√∂bb porn√≥t a dessre!!4!

b. fap fap fap fap…

c. Recskázni/pöcöktetni jó!

d. Jap√°n l√°nyok egym√°s sz√°j√°ba h√°nynak, KLIKK.

Vannak akik azt mondj√°k, hogy t√ļl sok politikai h√≠r √©s a politikusokat pelleng√©rre √°ll√≠t√≥ m√©m/vicc √©s ez s√©rti az emberek politikai n√©zeteit. M√°sok szerint a politikusoknak a kurva anyjukat. √Ėn mit gondol?

a. Nekik bizony a kurva anyjukat!

b. L√°mpavasra vel√ľk!

c. a + b

d. c + m√°glyahal√°l

A teszt nem tudományos, de pontosabb mindannál, amit hivatalos próbálkozásként eddig láttam.

Advertisement

(MTI Fotó: Balogh Zoltán)