This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Ilyen egy igazi internetes konzultáció

Illustration for article titled Ilyen egy igazi internetes konzultáció

“Vannak akik azt mondják, hogy túl sok a pornó a dessen, ez visszafordíthatatlan kárt okoz ártatlan keresztény párkapcsolatokban, mások viszont azt mondják, hogy maszturbálni nem csak jó, de egészséges is. Önnek mi a véleménye?”

Advertisement

Hogy ne mindig a nyígás menjen meg a sok negatív szöveg arról, hogy így rossz, úgy nevetséges, pozitív példaként bemutatnék egy olyan netes konzultációs kérdéssort, ami érdemi kérdésekre keres valós válaszokat.

Mókusmaki felhasználó készítette, és a Tumblr magyar felhasználóinak netezési szokásait kutatja.

Advertisement

A kevésbé tájékozottaknak mondom, hogy a Tumblr egy közösségi oldalakra is hajazó mikroblogszolgáltató. A szövegben szerepel az a tolvajnyelvi szó, hogy “dess”, ami a dashboard beceneve. Ez az a nézet, ahol a felhasználók a követettjeik friss bejegyzéseit látják egymás alatt egy oldalon.

Beidézek két konzultációs kérdést válaszokkal, a többi az eredeti posztban nézhető meg.

Vannak akik azt mondják, hogy túl sok a pornó a dessen, ez visszafordíthatatlan kárt okoz ártatlan keresztény párkapcsolatokban, mások viszont azt mondják, hogy maszturbálni nem csak jó, de egészséges is. Önnek mi a véleménye?

a. Sok? Hülye vagy? Még több pornót a dessre!!4!

b. fap fap fap fap…

c. Recskázni/pöcöktetni jó!

d. Japán lányok egymás szájába hánynak, KLIKK.

Vannak akik azt mondják, hogy túl sok politikai hír és a politikusokat pellengérre állító mém/vicc és ez sérti az emberek politikai nézeteit. Mások szerint a politikusoknak a kurva anyjukat. Ön mit gondol?

a. Nekik bizony a kurva anyjukat!

b. Lámpavasra velük!

c. a + b

d. c + máglyahalál

A teszt nem tudományos, de pontosabb mindannál, amit hivatalos próbálkozásként eddig láttam.

Advertisement

(MTI Fotó: Balogh Zoltán)

Share This Story

Get our newsletter