Bruce Jenner, aki sporthírességből valóságsósztár lett, mivel ő a Kardashian-lányok mostohaapja, először mutatkozott nőként a nyilvánosság előtt. Egyből a Vanity Fair címlapján, egy Annie Leibowitz-fotón.

Caitlyn Jenner felnőttként, sőt egész konkrétan 65 évesen született meg. A magas, sportos nő korábban Bruce néven férfi volt, nem is akármilyen. 1976-ban világcsúccsal nyerte meg az olimpiát a legkeményebb atlétikai számban, tízpróbában, akkora rekorddal, hogy 1991-ig tartotta ezzel az amerikai csúcsot. Emellett több házasságából összesen 6 gyereke született plusz ő a Kardashian-nővérek mostohaapja is.

Sokszoros apaként realizálta, hogy ő, bár testileg férfi, sőt sok tekintetben szuperférfi, lélekben voltaképpen nő, amiről idén áprilisban beszélt először nyíltan egy interjúban, miután 24 év házasság után elvált harmadik feleségétől, Kristől.

Advertisement

Ennek ellenére eddig sosem jelent meg női külsővel a nyilvánosság előtt. Az első alkalom most emlékezetesre sikerült a Vanity Fair-címlappal és a világ egyik leghíresebb portréfotósával.