This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Ilyen az, amikor értelmiségiek verekednek

Illustration for article titled Ilyen az, amikor értelmiségiek verekednek

Negyedmillióra ítélték M. János színházi rendezőt - gondolom Mohácsi Jánost - mert megvert egy mozgástanárt. Vidnyánszky kinevezésén borultak ki.

Advertisement

Tavaly tavasszal tartották Kaposváron azt a színészszakos egyetemi vacsorát, ahol egy csomóan ki voltak borulva, hogy az egyetem újonnan létrehozott Színházi Intézetének vezetője a harcias Fidesz-káder Vidnyánszky Attila lett.

Annyira magasra csaptak az indulatok, hogy valaki eldobott egy sörökorsót, egyenesen M. János fejének, ami vérezni is kezdett. M. úgy látta, hogy az agresszor a mozgástanár volt. Bár M. tagadta ezt, a bíró bizonyítottnak látta, hogy dühében lefejelte, majd ököllel arcon vágta a mozgástanárt, amiben színész-rendező társa, R. Attila is részt vett. M. egy rendőrségi szembesítésen még beismerte, hogy "betakarta" a támadóját. Mivel M. nem tett feljelentést a korsódobás miatt, csak ők kerültek slamasztikába, negyed-negyedmillió forint erejéig, bár egyelőre csak első fokon. A rendezőt a Tanú című filmre emlékeztette a bírósági eljárás.

Share This Story

Get our newsletter