Negyedmilli√≥ra √≠t√©lt√©k M. J√°nos sz√≠nh√°zi rendezŇĎt - gondolom Moh√°csi J√°nost - mert megvert egy mozg√°stan√°rt. Vidny√°nszky kinevez√©s√©n borultak ki.

Tavaly tavasszal tartott√°k Kaposv√°ron azt a sz√≠n√©szszakos egyetemi vacsor√°t, ahol egy csom√≥an ki voltak borulva, hogy az egyetem √ļjonnan l√©trehozott Sz√≠nh√°zi Int√©zet√©nek vezetŇĎje a harcias Fidesz-k√°der Vidny√°nszky Attila lett.

Annyira magasra csaptak az indulatok, hogy valaki eldobott egy s√∂r√∂kors√≥t, egyenesen M. J√°nos fej√©nek, ami v√©rezni is kezdett. M. √ļgy l√°tta, hogy az agresszor a mozg√°stan√°r volt. B√°r M. tagadta ezt, a b√≠r√≥ bizony√≠tottnak l√°tta, hogy d√ľh√©ben lefejelte, majd √∂k√∂llel arcon v√°gta a mozg√°stan√°rt, amiben sz√≠n√©sz-rendezŇĎ t√°rsa, R. Attila is r√©szt vett. M. egy rendŇĎrs√©gi szembes√≠t√©sen m√©g beismerte, hogy "betakarta" a t√°mad√≥j√°t. Mivel M. nem tett feljelent√©st a kors√≥dob√°s miatt, csak ŇĎk ker√ľltek slamasztik√°ba, negyed-negyedmilli√≥ forint erej√©ig, b√°r egyelŇĎre csak elsŇĎ fokon. A rendezŇĎt a Tan√ļ c√≠mŇĪ filmre eml√©keztette a b√≠r√≥s√°gi elj√°r√°s.