This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Ilyen a magyar óceánátszelő: egyszer sem próbálja ki előre a legfontosabb berendezést

Hálistennek nem a tengerbe, hanem humorba fulladtak a magyar óceánevezősök. Vissza kellett fordulniuk, mert élesben használták először a vízsótlanítót. Ja és a parton hagyták a kést meg a kanalat.

Advertisement

Ekkora YOLÓ-ba oltott idontgiveafuck Kolumbusz Kristóf Santa Mariája óta nem járt az Atlanti-óceánon: a legalapvetőbb cuccok akár egyszeri kipróbálása nélkül vágott neki az Atlanti átszelésének a magyar pároskajak-expedíció. Nekem nem hiszed el? Én se hinném, de ők maguk írják a Facebookon:

A vízszűrő berendezés, ami sós vízből iható édeset készít, nem működött, levegő van a rendszerében. A műszaki leírás szerint első alkalommal ez normális, rövid időn belül kitisztul-ez viszont több óra próbálkozás után sem történt meg.

Advertisement

Korábban akartam írni egy posztot a dizájnos weboldalukról, ezért megnéztem több, velük készült interjút, és már azokban feltűnt, hogy milyen derűs nyugalommal mondják, hogy nem, tengeren nem készültek-edzettek, mert az szerintük felesleges. Tényleg ostobaság lenne előre beszarni! Így viszont olyan lett az expedíciójuk, mintha én szerveztem volna. Mindeképp nézd meg a fenti, viccesen lekókadt videójukat. Mit mondjak, nem lennék most a két agyatlan, de nagyon merész, Darwin-díj-esélyes fiú szüleinek a helyében.

Bár ez az egész sztori annyira irreális ebben a formában, hogy elkezdtem valamiféle reklámkampányra gyanakodni, ami megmagyarázná a túlzottan megdizájnolt weboldalt is. Szerinted az egész megrendezett, vagy maguktól ilyenek? Tényleg van ember, aki csak úgy nekivág, az ivóvízkészítő akár egyszeri kipróbálása nélkül?

Advertisement

[via 444.hu]

Share This Story

Get our newsletter